Lvnt_Asn arkadaslar fenerbahce icerikli bir sitede söyle bir anket war "Lugano ile Oliveira'nın transfer edilmesi sizi rahatlattı mı?" diye luganoyu anladıkta oliviera fenerbahceye geldimi yada bir acıklama warmı?? bilgisi olan warsa aydınlatsın bizi.....
ortansevin evet rahatlattı şimdide bolton ile anlaşan anelka yerine kimi alıcağımız netleşirse dahada rahatlıyacaz;)
Lvnt_Asn anelka nın yerine daha iyi bir isim lazım olmuo semih le felan yürümez bu isler bekliyoruz bomba bir transfer hadi baskan güldür bizim yüzümüz
ortansevin Orjinal Mesajı Yazan: XI_mQQnLighT anelka nın yerine daha iyi bir isim lazım olmuo semih le felan yürümez bu isler bekliyoruz bomba bir transfer hadi baskan güldür bizim yüzümüz Anelka'nın yerine bek alınacak forvet değil;)
Lvnt_Asn ne beki ilerde kim oynucak peki 2 tane söle yabancı olsa tas gibi iyi olmazmı ya defans kendini kurtarır orta saha desen alex tümer war iyi bir orta saha .alsınlar forvete iste
ortansevin Orjinal Mesajı Yazan: XI_mQQnLighT ne beki ilerde kim oynucak peki 2 tane söle yabancı olsa tas gibi iyi olmazmı ya defans kendini kurtarır orta saha desen alex tümer war iyi bir orta saha .alsınlar forvete iste oliveira'yı aldık zaten ;)
Lvnt_Asn alex,oliveira,lugano,luciano,appiah e anelkada gitti 1 tane eksik onun yerine diyorum olivieranın yanına bir oyunca daha alınsa iyi olur
Immune Arkadaşlar Oliveira'yı alamamışsınız ki!Ne celalleniyonuz.Az önce bi spor sayfasında gördüm "Oliveira'dan olumsuz yanıt alan fenerbahçe rotasını..."şeklinde bi haber vardı..
Passenger Orjinal Mesajı Yazan: RoNaLDo7_17 Arkadaşlar Oliveira'yı alamamışsınız ki!Ne celalleniyonuz.Az önce bi spor sayfasında gördüm "Oliveira'dan olumsuz yanıt alan fenerbahçe rotasını..."şeklinde bi haber vardı.. sen gel ortansevin arkımıza inan.o diosa dorudur:p nekadr sol camplle fenerbahçede die bi konu açmış olsada :p daha önceleri..:)
ortansevin Oliveira Fenerbahce'nin oyuncususdur yanlış edilmiş tercümlere dayanan sacma haberlerere inanıp burda hala yok söyle yok böyle diye inat eden varsa , az bir zaman sonra Fenerbahce' cephesinden sıkı bir kapak yiyecekler;) :)
Immune Bence bu oliveira dediğiniz herif hayal..Bilmiyorum sanki olmicak gibi..Her transferde böle oluyor nedense anlamadım..bi oyuncu alıyo klüp hemen "xxx'in de işi sadece imzaya kaldı deniyor.Bu da bunlardan biri..Mesela Carrusca alındığında Somoza da bitti bitiyo deniyordu.Sonra trabzon gaaza geldi bi transferden sonra pletikosa geliyo denildi..Beşiktaş'ta da olmuştu sanırım delgado dan sonra böle bişey..Ama hiç ikinci söylenen adamın transferi gerçekleşmedi yanılıyor muyum?:rolleyes: