TFF'NİN İLK GAZİSİ
Terim'in Egoları İle Erken Başlayan Lig İlk Canını Alıyordu
Vestel Manisasporlu Meduna 82.dakikada yere yığıldı.Önce "dilini yuttuğu" sanıldı,
ama gerçek şuydu: Çek futbolcu, aşırı sıcağa bağlı olarak kalp spazmı geçirmişti!
Futbolseverler dün gece bir süper lig maçı değil, adeta "korku filmi" izledi! Daha doğrusu TFF'nin hesapsızca kararlarıyla izlemek zorunda bırakıldı. Mevsim normallerinin üzerinde hissedilen sıcaklara rağmen her zamankinden erken başlatılan ve dün 3. hafta maçlarına start verilen ligimiz, nerdeyse bir cana mâl oluyordu.
Aşırı Su Kaybı Onu Bitirdi.
Korku dolu dakikalar Manisaspor - Galatasaray maçının ikinci yarısında yaşandı.32 derece sıcaklıkta ve % 71'lik nem oranı içinde futbol oynamaya çalışan sporculardan Meduna, 82'de yere yığıldı. 25 yaşındaki Çek yıldıza önce Galatasaray doktoru Murat Çevik müdahale etti.Meduna yerde titremeye başlayınca, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Ölseydi Kim Hesap Verirdi?
Tüm futbolcular şoka girerken, kale arkasında olay çıktı. Dakikalar sonra yapılan "Devlet Hastanesi' ne götürülen Meduna hayati tehlikeyi atlattı" anonsu ile maç ancak başlayabildi. Fatih Terim'in milli takım maç programı nedeniyle erken başlattığı lig ilk büyük korkusunu atlatırken, Manisalı oyuncular adeta maçtan koptu.
Gerets Bile İsyan Etti.
Manisaspor teknik direktörü Ersun Yanal, Meduna'nın şokuyla maçtan kotuklarını söyledi. Yanal maçtan çok, Çek oyuncunun yaşadığı ciddi sağlık sorununu düşündüklerini sözlerine ekledi.Gerets'de "Bu sıcaklıkta futbol oynanmaz!" dedi.
Kaynak: Fotospor