Immune Kezman'ın kulakları birazcık fazla büyük olmuş onları O-Editle küçültürsen daha iyi olacak diye düşünüyoum ben;)
Darcheville Orjinal Mesajı Yazan: ZombiE Q Orjinal Mesajı Yazan: darcheville zombie q neresi benzememiş??? update et dediğin faceleri sen hariç herkes beeniyo bende bunu anlayamıyorum benimle özel bi sorunun mu var??? Beni Yanlış Anlama darcheville Beğendiğim Bir Çok Facen Var.Sadece Son Yaptığın Faceler Biraz Değişik Geldi Gözüme O Kadar.Performansın Düştü Galiba :D Lütfen Aramızda Kırgınlık olmasın. TSL için faceleri kötü fotolarla yapıyorum genelde mesela ricardinho ya örnek bu resimden benim kalite yi yakalamk çok zor bi iş ve de model olarak tabi!
Darcheville mesela bu face i daha iyi bi resimle yaptım Cristiano Ronaldo (donwload) http://rapidshare.de/files/32233804/C.Ronaldo.rar.html http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=3710EA2451227626
Darcheville Sağol Podolski (preview) * bi iki update yapıp linki pack ile veremyi düşünüyorum bu arada pack 3-4 kişilik bişey olur heralde :)
Zombie Ali Darcheville İkiside güzel sadece C.Ronaldo nun boynu biraz Kalın.Onuda biz düzeltebiliriz heralde :)Podolski de güzele benziyoo.!
Darcheville Ya onlara resim bulmak çok zor ama bi bakiim Cristiano Ronaldo (update) Lukas Podolski (update) Ricardo KAKA Leite (preview)
AleXsandro1907 çok superler podolski şimdi olmuş galiba:D:D kaka ve c.ronaldo da çook güzel olmuşlar rica etsem Kaka' yı yaptığın resmi koyar mısın?
Ume Bu adamların boyunları bı kdr kalın değil yav böyle gerçekçi gözükmüyorlar şişme adam gibi duruyorlar bence..
_TaYLaN_ c.ronaldo cok güzel podolski fena degil ama kaka'yi begenmedim yani altinda kaka yazmasa kaka oldugunu bilmicekdim.
Darcheville Orjinal Mesajı Yazan: Ume Bu adamların boyunları bı kdr kalın değil yav böyle gerçekçi gözükmüyorlar şişme adam gibi duruyorlar bence.. olsun ben çok seviyorum ve face i etkilemedii için bence önemli deil önemli olan bmp ve mode tabi saç da :) David Odonkor (preview)
Zombie Ali **Uff!!!! Bu ne Darcheville!! Abi Senin Yaptıklarının En İyi Bmp'si yaa!İnşallah hep böyle olur!!! **
Darcheville Sağol Bu arkaplanı da yeni yaptım (tabi powerpatchin de yardımıyla) yeni teknikle birlikte yeni arkpalnımla faceleri yayınliyacam :) David Odonkor (final) Marcello Bordon (preview)