xnicexx yabancı sitede okuduğum yazıya göre san andreas ın çöllerinde saddam hüseyin gibi bişey varmış.sizce doğrumu?
bandobras aslında var gibi nasıl olduğunu bilmiyorum ama çölde gezerken garip bişey gördüm aslında o ne biliyormusunuz ROCKSTAR ın Çöl efekti :D yani serap.....
03Gs1905 Ahanda favori konulardan biri daha.Amma gizemli bir şey bu GTA.Bush,Tayyip felanda vardır belki dikkatli bakmak lazım
LENNOX Orjinal Mesajı Yazan: fernando_torres_9 50 kere dolaştım bişey yok AHuAHUAHu oldum bu yoruma :D
Mozzy Ya oyunda ufoda yok saddam da yok usame bin ladin de yok. Oyunda sadece çeteler var. Olsaydı zaten görevlerde ortaya çıkardı ki. Saçma saçma konular açılıyo.:mad:
xnicexx saddam hüseyin dediysem kendisi değil reklam panolarıda varmış.hakkında küfür falan yazıyomuş.ha bide ryhme book gibi bir görev var ya içerde bitane adam oyun oynuyo.oynadığı oyun driver 3 müş ve hakkında bişeyler diyormuş.
sengonul ya usamede yok ama o uzun binanın üstünde saddam ve usamenin resmi var bunlara nişan almış :)
FifaMen Orjinal Mesajı Yazan: mozzy Ya oyunda ufoda yok saddam da yok usame bin ladin de yok. Oyunda sadece çeteler var. Olsaydı zaten görevlerde ortaya çıkardı ki. Saçma saçma konular açılıyo.:mad: saddamın olmadığı kesin.Ama ufolar var abi.Ben gördüm.
slayer11 Orjinal Mesajı Yazan: FifaMen Orjinal Mesajı Yazan: mozzy Ya oyunda ufoda yok saddam da yok usame bin ladin de yok. Oyunda sadece çeteler var. Olsaydı zaten görevlerde ortaya çıkardı ki. Saçma saçma konular açılıyo.:mad: saddamın olmadığı kesin.Ama ufolar var abi.Ben gördüm. ufo gören masum player kocum benim :D:D:D
crdsa Orjinal Mesajı Yazan: slayer11 Orjinal Mesajı Yazan: FifaMen Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: mozzy Ya oyunda ufoda yok saddam da yok usame bin ladin de yok. Oyunda sadece çeteler var. Olsaydı zaten görevlerde ortaya çıkardı ki. Saçma saçma konular açılıyo.:mad: saddamın olmadığı kesin.Ama ufolar var abi.Ben gördüm. ufo gören masum player kocum benim :D:D:D :D:D:D