KalkVeSavas Orjinal Mesajı Yazan: fernando_torres_9 Orjinal Mesajı Yazan: Last_BLow Umarım herkes istediği liseyi kazanmıştır. Bende geçen sene girdim sınava. O ''Kazanamadınız'' yazısı adama çok koyuyor yanlız.:) ilk tercihte bana da oldu kazandın mıda kazandız yazmıyor:mad: :( sen torpille girmişindir,ondan.
..Nicklas.. sen torpille girmişindir,ondan. hayır torpille girmedim kazandınız yazacağına okulun ismi yazıyor herkezde öyle birde bilip bilmeden konuşma:mad:
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: lynx1907 Ben de BURSA ALİ OSMAN SÖNMEZ FEN LİSESİ ni kazanmışım... Ama gitmicem:D niye ki??fen lisesini kazanıpta neden gitmiyorsun ki?
lynx1907 Orjinal Mesajı Yazan: fernando_torres_9 Orjinal Mesajı Yazan: lynx1907 Ben de BURSA ALİ OSMAN SÖNMEZ FEN LİSESİ ni kazanmışım... Ama gitmicem:D niye ki??fen lisesini kazanıpta neden gitmiyorsun ki? fetih fen lisesi'^nden burslu teklif geldi de :D
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: lynx1907 Orjinal Mesajı Yazan: fernando_torres_9 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: lynx1907 Ben de BURSA ALİ OSMAN SÖNMEZ FEN LİSESİ ni kazanmışım... Ama gitmicem:D niye ki??fen lisesini kazanıpta neden gitmiyorsun ki? fetih fen lisesi'^nden burslu teklif geldi de :D ehuehe banada çağ fen lisesinde %50 burs geldi ama kabul etmedim:D