skyp Face Patch Çıkmıştır Hayırlı Uğurlu Olsun Buda Link: Download İndiremeyen Olursa Yardımcı olurum
skyp arkadaşlar hani yorumlar yaw sizler için uğraşıyoz biraz yorum hiç değilse bi teşekkürler yaz lütfen emeğe saygı çokmu şey istedik!!!yorumlar?
skyp İnzaghi Victor Valdez Nuri Şahin Marcelinho kardeş sen volkan ünlünün linkinimi istion:confused: Lütfen YORUMLAR
FLoRaSaN emeğe saygısızlık etmek istemem ama..bunları sen mi yaptın? bu resimleri zaten oyundan çekmemişsin.çok berbat duruyolar özellikle cole.hepsi de öyle zaten.açıkçası bişey anlamadım.
skyp Orjinal Mesajı Yazan: mRF emeğe saygısızlık etmek istemem ama..bunları sen mi yaptın? bu resimleri zaten oyundan çekmemişsin.çok berbat duruyolar özellikle cole.hepsi de öyle zaten.açıkçası bişey anlamadım. kardeş senin ne demek istediğini anlamadım bunlar oyundan çekilmiş bu faceler bana aittir istersen indir görr biliip anlamadan da konuşma!!!:mad:
burak35 **İlk sayfadaki facelere nazaran son faceler gayet güzel.Zamanla daha güzel olacaktır.Emeğine sağlık...**
phillyers facelerin gayet güsel:) ama hamit'in çenesi daha geniş galiba...onu düzleltirsen daha iyi olur...iyi çalışmalar kolay gelsin:)
skyp yorumlar için saolun Orjinal Mesajı Yazan: max henry iiiiiiiirenç olmuş saol ne demek istediğini anlamadım:confused: