Immune Uzun ömürlü diyosan Nuri Şahin 2.sezonda aldım..3. sezonda coştu 8-9-10..Bunlar dışında rakam tanımıyor herif..Müthiş oynuyor..Şiddetle öneriyorum..Tabi satarsa B.Dortmund..
Batugol73 Ewt mascherano harika oyuncu bence onu al ve başlık açarkende o kadar soru işareti kullanma.;)Benden demesi.
MaddDogg Alan Smith DMC'de oynıyabiliyo ve tam bi joker Man. Utd. yim ilk sezonda 30 maça ilk 11de çıktı 31 maça sonradan girdi toplam 34 gol attı genelide sonradan girdiği maçlarda hava toplarında çok etkili çokta iyi atak kesiyo
Immune Orjinal Mesajı Yazan: MaddDogg Alan Smith DMC'de oynıyabiliyo ve tam bi joker Man. Utd. yim ilk sezonda 30 maça ilk 11de çıktı 31 maça sonradan girdi toplam 34 gol attı genelide sonradan girdiği maçlarda hava toplarında çok etkili çokta iyi atak kesiyo alan smith'i sen dmc de oynatarak mı o kadar gol attırdın?yoksa ben mi yanlış anladım?:confused:
Batugol73 Orjinal Mesajı Yazan: MaddDogg Alan Smith DMC'de oynıyabiliyo ve tam bi joker Man. Utd. yim ilk sezonda 30 maça ilk 11de çıktı 31 maça sonradan girdi toplam 34 gol attı genelide sonradan girdiği maçlarda hava toplarında çok etkili çokta iyi atak kesiyo Kardeş dmc diyo mc/st deil ;)
MaddDogg Orjinal Mesajı Yazan: Batugol73 Orjinal Mesajı Yazan: MaddDogg Alan Smith DMC'de oynıyabiliyo ve tam bi joker Man. Utd. yim ilk sezonda 30 maça ilk 11de çıktı 31 maça sonradan girdi toplam 34 gol attı genelide sonradan girdiği maçlarda hava toplarında çok etkili çokta iyi atak kesiyo Kardeş dmc diyo mc/st deil ;) mevkilerden oynadığı bölgelere bakarsan DMC'de de Kabiliyetli yazdığını görürsün
Batugol73 Kabiliyetli kendi ağzınla diyosun asıl mevkisi diil ve bu kadar golü attığıda pek inandırıcı deil.
MaddDogg Orjinal Mesajı Yazan: Batugol73 Kabiliyetli kendi ağzınla diyosun asıl mevkisi diil ve bu kadar golü attığıda pek inandırıcı deil. evet golleri yanlış söylemeişim Rooney'la karıştırdım herhalde 34 değil 23 golü var maç sayılarını o anda kafan attım yalan söylemiyim işte screenshot yinede bi DMC ye göre hiç fena değil demi?
Batugol73 Orjinal Mesajı Yazan: MaddDogg Orjinal Mesajı Yazan: Batugol73 Kabiliyetli kendi ağzınla diyosun asıl mevkisi diil ve bu kadar golü attığıda pek inandırıcı deil. evet golleri yanlış söylemeişim Rooney'la karıştırdım herhalde 34 değil 23 golü var maç sayılarını o anda kafan attım yalan söylemiyim işte screenshot yinede bi DMC ye göre hiç fena değil demi? 33 maç 22 sonradan aslında gol sayısı normal ama dmc'ye göre güzel ;)
Immune Orjinal Mesajı Yazan: tur1984 Freddy Guarin'i Unutmayalım Beyler........ Ben bu herifi sağ kanada alıştırdım orda oynatıyorum..