Legend_Ghost_2307 Buyrun Bakın Ben dinledim pek beğenmedim :( :( :( http://media.putfile.com/the-sheer---understand
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: sezo1905 pes gibi olmuş.ben pek beğenmedim. pes teki şarkılar çok yavan kalıyor iyice pes özentisi oldu bunlar keşke sadece oynayışla kalsalardı
mucisk Orjinal Mesajı Yazan: anti_x GENÇ FENERBAHÇELİLeR tezevruatı ile acılsın :D oldu tamam seneyede oyunun adını fb08 yapsınlar tam olsun yani
David3000 Orjinal Mesajı Yazan: mucisk Orjinal Mesajı Yazan: anti_x GENÇ FENERBAHÇELİLeR tezevruatı ile acılsın :D oldu tamam seneyede oyunun adını fb08 yapsınlar tam olsun yani Zuhahahaahah çok komiksin:D oyuna gelince daha bir insanı etkiliyici olsaydı keşke:cool:
erims91 her sene zaten aynı türden çıkarıyolar.heralde onnar çok beğeniyo ki veya avrupa da beğeniliyo ki her sene aynı tarz koyuyolar.
Fenerli2039 O GAZETECİ ANANADA SORMUŞTU AYNI SORUYU ANANDA DEMİŞTİKİ GEL BANA BAS BAŞKADA BİŞEY BİLMİYORUM DİYE DEMİŞTİ
Fenerli2039 O GAZETECİ ANANADA SORMUŞTU AYNI SORUYU ANAN DA HAYIR ÖLE BİŞEY YOK FENERBAHÇE BİZİM KOCAMIZ DEMİŞTİ!!!