lempen SCN'in yapacağından hiç şüphem yok. Çünkü Fifa06 için yapılan TSL yaması çok güzeldi. Ancak 2.Lig yamasını kariyer moduna eklemek zor olur gibime geliyor. Bu tarz konularda pek bilgim yok ama oyunun db'si ile uğraşmak gerekebilir.
XII **Bana kalırsa biz ilk hetapda arap oyuncularla dolu anadolu kluplerinin futbolcuları için bi TSL yaması yapacaz gibime gelio..**
06_gfb_06 eğer oyunda tsl olursa ben ikinci lig yamasını yüklemem şahsen. çünkü ikinci lig yamsını yüklersek yine oyundan atma ve buna benzer sorunlar yaşayacağız.
Peshayat 2 lig yaması olsun ne güzel olur düşünsenize kariyerde mesela 2 lig takımların alırız Bjk Gs gibi büyük takımlrdan Oyuncu kiralarız satın alrız süper olurr
Kerim oyun çıkmadan kesin yaparız diyemem ea fifa06'daki dosya yapısında değişiklik yapmazsa yapılır oyundan atma sorunu forma logo ve pankartları orjinal yaparsak olur , forma pankartları ve logoları genel seçersem sorun olmaz
Ugugug Eski sayfaları karıştırdım ama şimdi bulamadım. Bir ara birisi Fifa 2007'de "yama koruması" olacak diye yazmıştı. Var mı böyle bir şey. Varsa "yama koruması" ne demek. Yama yapmaya izin vermeyecek mi?
erims91 bu engel sorunnarı aşılır gibime geliyo da konuyla uzaktan yakından alaksı olmayan şeyler yazmayalım.En büyük fb yle çarşıyla 2.lig yamasının ne alaksaı var.saçmalamayalım.kurallara uyalım. edit:bence de scn yapar.
ngnadirng abi bendce yama falan boşş 06 daki gibi silip silip yeniden yüklemezsiniz işallah. ben yüklemem şahsen ama yükleyenlerde işallah bi sorun yaşaamdan krallar gibi oynar
Fenerli2039 YAW KARDEŞİM FİFA YAMALARI OYUNU BOZUYO OYUNA ZARAR VERİYO DONDURUYO OYUNU GÖRÜNTÜ TEMALARINI FALAN BOZUYO EN İYİ FİFA ORJİNAL FİFADIR.İNŞ FİFA 07 DE YAMA ENGELLEMESİ OLUR HİÇ BİR YAMA YI KABUL ETMEZ İNŞŞALLAHH AMİNNNN
_FT_9 Orjinal Mesajı Yazan: lempen TSL'in olması kesinleşti gibi. 2.Lig yamasını yaparlar mı? Ya ne yaması hem oyun çıkmadı bile yama olsa bile kimse yüklemez zaten yama yüzünden FIFA 06'ım gitti bi daha yama demeyinnn
lempen İNŞ FİFA 07 DE YAMA ENGELLEMESİ OLUR HİÇ BİR YAMA YI KABUL ETMEZ İNŞŞALLAHH AMİNNNN Ya ne yaması hem oyun çıkmadı bile yama olsa bile kimse yüklemez zaten yama yüzünden FIFA 06'ım gitti bi daha yama demeyinnn Siz yamayı indirmezsiniz olur biter. 2.lig yaması yapılırsa bir çok kişi indirir. Ben bütün fifa serilerinde yama kullandım. Hiç bir problemle karşılaşmadım.
_FT_9 Orjinal Mesajı Yazan: lempen İNŞ FİFA 07 DE YAMA ENGELLEMESİ OLUR HİÇ BİR YAMA YI KABUL ETMEZ İNŞŞALLAHH AMİNNNN Ya ne yaması hem oyun çıkmadı bile yama olsa bile kimse yüklemez zaten yama yüzünden FIFA 06'ım gitti bi daha yama demeyinnn Siz yamayı indirmezsiniz olur biter. 2.lig yaması yapılırsa bir çok kişi indirir. Ben bütün fifa serilerinde yama kullandım. Hiç bir problemle karşılaşmadım. O senin düşüncen snin düşüncene saygım var