"ANELKA GELİR Mİ BİLMİYORUM" !
Premier League takımlarından Bolton Wanderers'ın teknik direktörü Sam Allardyce, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Anelka'ya imza attırmak istediğini ama Fransız futbolcunun Bolton büyüklüğünde bir takıma gelip gelmeyeceğini bilmediğini belirtti.

"Koca Sam" Allardyce Anelka ile ilgileniyor ama !..
Bolton Wanderers teknik direktörü Sam Allardyce takımının resmi internet sitesine yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Anelka'yı takıma kazandırmak istediğini ancak bir dönem Real Madrid'de forma giymiş olan Fransız yıldızın Reebok Stadyumu'na gelip gelmemek konusundan ne karar verebileceğinden emin olmadığını belirtti.
Wanderers'ın resmi internet sitesinde yer alan haberde, Türkiye'de yayınlanan haberlerden alıntı yapılarak, kariyerinin tamamını büyük takımlarda oynamış olan Anelka'nın İngiltere'ye geri dönmek için çok istekli olduğu da belirtildi.
Wanderers'ın resmi internet sitesinde ayrıca İngiltere'de Arsenal, Liverpool ve Manchester City'de forma giymiş olan Fransız futbolcunun "Koca Sam"in aradığı golcü olduğu da yazıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan teknik adam "Nicolas Anelka hakkında gerçekten de çok fazla spekülasyon var. O benim ilgimi çekiyor ama acaba bu kulüp O'nun için yeteri kadar büyük mü? Arsenal'den beri her zaman büyük kulüplerde oynadı ve bu seviyesini hiç bir zaman kaybetmedi. İşte bu durum beni düşündürüyor. Kesinlikle bu transfer "olabilir" demem çünkü oyuncunun çapı ve yapabileceğimiz teklifin çapı belli. O hala futbolunun zirvesinde ve Avrupa'da istediği takıma gidebilecek bir futbolcu" dedi.
Sam 4-5 futbolcu ile görüştüklerini belirtirken bu oyuncuların isimlerini vermedi ve sezon başlarken halen arayışta bulundukları için üzgün olduğunu dile getirdi.
Allardyce açıklamasının devamında "Bütün seçeneklerimizi açık tutuyoruz. Üst düzeyde futbol oynanan bir ligde en azından 15 gol atabilecek bir futbolcuya ihtiyacımız var ve süre her geçen gün daha da daralıyor" dedi.