Orjinal Mesajı Yazan: tarikuge
Kardeş yenisin herhalde.Şöyle transfer etmek istediğin oyuncunun değerinin biraz fazlasını ver fazla uçuk rakamlar önerme ben genelde böyle yapıyorum eğer paran kısıtlıysa kiralama yoluna da gidebilirisin ayrıca sözleşmesi 6 ay içinde biten oyuncuları bonservis ödemeden transfer edebilirsin.Transfer Listesine bak güzel satılık oyuncular oluyo...Benden bu kadar gerisi sana kalmış..
Orjinal Mesajı Yazan: cesc15
En kolay transfer yolu die bişe yok. Fazla abartılı oyunculara teklif yapma yeter. Ayrıca fiyatının yarısına bile oyuncu alıabilirsin. Diğer seçeneklerde gol başına parayı tıkla 50 gol yap, fazla bi para koy. (Ama forvet oyuncularına yapma, 50 gol atarlarsa gider paralar) Ben uygulamıyorum ama birkaç kez denedim, işe yarıyo
evet arkadaslar ben daha yeniyim ve bana yardim ettiginiz icin size tesekkür ederim.
ve kücük bir sorum daha:
benim oyun ingilizce ve ben cok sey annamiyorum. ben bir oyuncuyu almak üzereyken hani para felan veriyorum ya bide su 50 gol felan olan yer, orada bu teklifi o takima göndermek icin sadece continue ya basip teklif gönderiliyormu yoksa orada baska bir seye mi basmam lazim. ?????