Frostmourne Buyrun arkadaşlar, herşey ortada. Bize bunu da mı yapacaklardı ? Dipnot : Şimdi bunlara birşey derdim de, banlanmak istemiyorum (klişe no:22)
The Patriot Orjinal Mesajı Yazan: MoonLord Bence tesadüf. Öyle görünüyor. Ama aynı şey 2.kez olursa o zaman kasıt ararım
Frostmourne Mizaha koydum çünkü amacım güldürürken düşündürmek. Tüm TÜRK'leri bu çirkinliğe tepki koymaya davet ediyorum !!!
Ayrton Senna Da Silva arkadaşlar siz download şifresini diyosanız kesinlikle tesadüftür.şifre R-U-M da olur R-U-S ta olur A-B-D de olur.
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: cihat_kara_52 arkadaşlar siz download şifresini diyosanız kesinlikle tesadüftür.şifre R-U-M da olur R-U-S ta olur A-B-D de olur. T-U-R da olabilir :rolleyes:
Aydin 4 böyle rezillik olmaz. alexa'da zirveyi zorlayan bir sitenin yaptığı çirkefliğe bakar mısınız. anti-soad gibi anti-rapid açılsın.
typhlosion arkadaşlar bu bi sistemdir ve tesadüftür hemen nsl karalayabiliosnz bi siteyi yani sizce bilerek olma olasılığı varmı
Peshayat Orjinal Mesajı Yazan: mozzy Ya ne kadar saçma bi konu. Oraya R-U-M da denk gelir baska üç harfli şeyler de gelir. Mesela BJK De olabilir
SuperBamm yeter artık bu kadar olmaz suratına tükürsem allaha şükür yağmur yağdı diyen bi site yeter rapid :D:D:D:D:D:D:D