Aydın Örs'e övgü..
15. Dünya Basketbol Şampiyonası finallerinde mücadele edecek A Milli Takım kadrosunda yer alan Fenerbahçe Ülkerli oyuncular Semih Erden ile Hakan Demirel, kulüp antrenörleri Aydın Örs'ü kendileri için büyük bir şans olarak görüyor..

Sarı-lacivertli takımın uzun oyuncusu Semih Erden, basketbol hayatında sarı-lacivertli takımın antrenörü Aydın Örs'ün çok büyük önemi olduğunu söyledi.
Semih, ''Fenerbahçe'ye gelen oyuncular çok iyi. İbrahim Kutluay, Mirsad Türkcan ve Ömer Onan çok kaliteli oyuncular. Türk basketbolu için güzel sonuçlar oluşacak. Sonuçta Ülker, birçok kulübe maddi yardımda bulunuyor'' diye konuştu.
Geçen sezon Fenerbahçe forması altında ilk 5'te sahaya çıkan milli oyuncu, takıma hangi oyuncunun geldiğine bakmadığını vurgulayarak, ''Önemli olan benim iyi oynamam. Takım için kim daha çok katkı verecekse o oynayacak. Ben kendime güveniyorum. O yüzden transferleri kendime sorun yapmıyorum. Geçen sene olduğu gibi Fenerbahçe'de oynayacağım'' dedi.
Milli takım kadrosunda yer alan bir diğer Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Hakan Demirel de antrenörleri Aydın Örs'ün kendileri açısından büyük bir şans olduğunu söyledi.
Genç oyun kurucu, her oyuncunun bu şansı yakalamak isteyeceğini belirterek, ''Biz de genç oyuncular olarak bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz. Ülker'in desteğiyle hedefler büyüdü. Oyuncu olarak bizim de hedeflerimiz büyüdü. Geçen sezonki süreleri alamayacağız. Ama aldığımız süreyi de en iyi şekilde değerlendireceğiz'' dedi.