Kanarya’nın sorunlu yıldızı Fransız TV’sine, ‘İstanbul’dan mutlaka ayrılmam gerekiyor. Elimde doktor raporu var ama beni oynatmaya çalışıyorlar. Takımda bana tavır var. Hep yalnızım. Artık dayanacak gücüm kalmadı’ dedi

2. KEZ KONUŞUYOR
FENERBAHÇE’DE sorun üstüne sorun çıkartan ve başa bela olan Nicolas Anelka yine rahat durmadı ve yaptı yapacağını... Daha önce Fransa’nın önde gelen televizyonlarından TV5’e Fenerbahçe hakkında kötü yorumlar yapan Fransız, aynı kanala yine aynı konuşmaları tekrarladı ve gitmek istediğini söyledi.
HİÇ MUTLU DEĞİLİM
TV5’TE yayınlanan bir spor programına önceki akşam telefonla bağlanan Anelka şok açıklamalarda bulundu. Nicolas, ‘Fenerbahçe’den mutlaka ayrılmam gerekiyor. Burada hiç mutlu değilim. İstanbul’a gelmekle hayatımdaki en büyük hatayı yapmışım. Kendimi çok kötü ve yanlız hissediyorum’ şeklinde konuştu.
ANLAYAMIYORUM!
ELİNDE doktor raporu olduğunu savunan Anelka, ‘Sakatlığımı belgeliyorum ancak buna rağmen beni oynatmaya çalışıyorlar. Bunları anlamış değilim. Takım içinde bazı arkadaşlar bana karşı büyük bir tavır içinde. Oynadığım veya kampa katıldığım zaman kendimi hep yanlız hissediyorum. Kimse benimle konuşmuyor’ dedi.
ÇOK BUNALDIM
ARTIK dayanacak gücü olmadığını Fransız ekranlarında haykıran sorunlu yıldız, ‘O kadar çok bunaldım ki bunu kelimelerle anlatamam. Parasal hiç bir sıkıntım yok ama huzursuzum. Bazen her şeyi göze alıp, Fransa’ya dönmeyi düşünüyorum. Ne olacaksa olsun diyorum’ diyerek sözlerine nokta koydu.
Aygün ÖZİPEK / Star Gazetesi
walla bende bunaldım bu anelkadan artık.gönderilmesi gerekio....