Anxiety Bu Flash'ı nette gezerken bi sitenin girişinde gördüm.Ve sizlerle paylaşmak istedim.Gerçekten çok acı verici bir Flash dosyası.Ben en çok küçük kız çocuklarının ırzına geçilmesine üzüldüm. Tıklayınız...
KalkVeSavas Orjinal Mesajı Yazan: yigit_gs_41 tekrar ben ne diyeceğiimi ii bilirdim ama banlanmamak istiyorum... ne diyeceksin arkadaş anlamadım,kim banlıyor seni ! ne zmanki bu savaş Türkiyeninde başına gelir, o zaman mı anlayacaksınız bunların halini,adamların bacakları kopuyor ya.ölümden beter.
Anxiety ** Arkadaşlar aslında SCN buna izin verse de bizde şu A.B.D'yi İsrail'i falan güzel bi sövsek...**
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: ManiacMete_ Arkadaşlar aslında SCN buna izin verse de bizde şu A.B.D'yi İsrail'i falan güzel bi sövsek... Küfür Edince Herşey Düzelecekse Serbestsin.Tüm Bildiğin Küfürleri Edebilirsin.Karışmıycaz.
Anxiety Abi doğru sölüyosun o zaman bizde böle bişey hazırlayalım site girişine, tepkimizi koyalım. Ben rahat edemiyorum.Eğer siz yatağınızda rahatsanız tamam yapmayız sizin siteniz siz bilirsiniz.
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: ManiacMete_ Ben rahat edemiyorum.Eğer siz yatağınızda rahatsanız tamam yapmayız sizin siteniz siz bilirsiniz. ne alaka? emin ol bu sitenin yöneticileri de insan .exe değil yani gülüyorlar ağlıyorlar bilmem inanır mısın bu görüntülere sen nasıl üzülüyosan onlarda üzülüyorlar. küfür edeceksen et ama buraya yazmak zorunda değilsin. sokağa çık haykır israil senin ananı bilmemnapayım diye.. görüntülere gelince çok üzücü. artık müslüman olan ülkelerin de teknolojiye ayak uydurma vakitleri gelmiştir bunu hala anlayamayan yönetimler utansın ;)
devotee Once kendi sorunlarimiza bakalim.. PKK bokunu durdursunlar. Asil protesto edilmesi gereken sey PKK'dir. Cunku ulkemize 1.dereceden zarari onlar veriyor.
LENNOX görüntülere gelince çok üzücü. artık müslüman olan ülkelerin de teknolojiye ayak uydurma vakitleri gelmiştir bunu hala anlayamayan yönetimler utansın ;) Hay agzini yiyim senin, artik biktim bu musluman ulkelerin din savaslarindan, allah insanlara yuru ya kulum diyor ilerleyin diyor, musluman ulkelere hala din savasi veriyo... her pisligi musluman ulkelerinde goruyom, bana en fazla 2 musluman ulkesi sayin ekonomisi duzgun olan...
KalkVeSavas koskoca ülkeler müdehale edemiyor,sen foruma yazınca ne olacak ?! bence foruma yazarsan eziklik olur. yani kendini öldürsen meydanda,durmaz bu savaş.
ozman89 Orjinal Mesajı Yazan: LENNOX görüntülere gelince çok üzücü. artık müslüman olan ülkelerin de teknolojiye ayak uydurma vakitleri gelmiştir bunu hala anlayamayan yönetimler utansın ;) Hay agzini yiyim senin, artik biktim bu musluman ulkelerin din savaslarindan, allah insanlara yuru ya kulum diyor ilerleyin diyor, musluman ulkelere hala din savasi veriyo... her pisligi musluman ulkelerinde goruyom, bana en fazla 2 musluman ulkesi sayin ekonomisi duzgun olan...
Beirrut aslında ben lübnan'a yapılanlara hiç acımıyorum tmm masum çocuklara halka acıyorum ama ülkeye acımıyorum neden mi? 1.lübnan ermeni soykırımını tanıyan tek müslüman ülkedir. 2.lübnan pkk ya senelerce yardım ve yataklık etmiştir.
emrah44 aragor haklı bence. Şimdi kendimiz için düşünelim. Sokakta her müslümanım diyen temiz insan mı? Dolayısıyla her müslüman ülke de yönetim olarak temiz değil.