titan_is_hacked Arkadaşlar bende mi bi sorun var yoksa sitedemi anasayfadaki dosyalar bölümünden fifa 2005 yamalarını bir türlü indiremiyorum nedenini biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim
Beyaxkurt bende aynı durumdayım herhalde sitetet sende sorun yok benim arkadaşlarda bu siteye uye onlarda aynı sorunu yasıyor sende bende sorun yok
Beyaxkurt krdeş fenerbahce forması guzel olmuş nasıl yapyın ve oyuna nasıl uyarladın bende galatasaray forması yapmayı duşunuyorum ama nerden yapılır bılmıyorumbır yardım etsen
titan_is_hacked kardeşim bak sana boş forma yolliim bu formanın üstüne logoları falan yerleştirdim kenarlarını falan boyadım bunları paintten yaptım armaları da öbür formaların üstünden paintten kesip bu formaya yapıştırdım geri kalan yerler boyama
titan_is_hacked msn in varsa msn e gel istersen orda daha detaylı anlatırım benimki Titan1907FB@hotmail.com
Beyaxkurt elinde cimbom forması varmı varsa gönder msn de mutlaka konuşalım bnde senle bazı şeyler paylaşabılırım sana mahçup oldum ne olur mutlaka buluşalım kendine iyi bak
Passenger ohhoo muhabbetiniz bol olsun arklar..burasının forum olduğunu unutmasak daha ii olucak sanırım.we bi uyar:başlık hatalı..
Beyaxkurt benım msn Turkdost@hotmail.com ben senı ekledım kardeş sende benı ekle olur mu kendıne ıyı bak
titan_is_hacked Başlıkta nelere dikkat etmem gerekiyo bundan sonra dikkat ederim forum kurallarından bulamadım
Passenger buyur forum kuralları: http://soccercenter.net/forum/konu/37539/Forum-Kurallari/ Forumda büyük harflerle başlık açmak yasaktır..