ozon Orjinal Mesajı Yazan: Alper_BJK_dj kaan pelekimmiş ben pelenin 20 katıyım pelemi kim sen varya o kim dediin pelenin kramponuna kaçan taşın üzerindeki kum tanesi olamazsın pele maradonayla birlikte gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur bunu dabil...
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: ozon Orjinal Mesajı Yazan: Alper_BJK_dj kaan pelekimmiş ben pelenin 20 katıyım pelemi kim sen varya o kim dediin pelenin kramponuna kaçan taşın üzerindeki kum tanesi olamazsın pele maradonayla birlikte gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur bunu dabil... seviye seviye seviye... adam saka yapiyor,hakarete luzum yok...
ozon Orjinal Mesajı Yazan: Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: ozon Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Alper_BJK_dj kaan pelekimmiş ben pelenin 20 katıyım pelemi kim sen varya o kim dediin pelenin kramponuna kaçan taşın üzerindeki kum tanesi olamazsın pele maradonayla birlikte gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur bunu dabil... seviye seviye seviye... adam saka yapiyor,hakarete luzum yok... eee benim dediim hakaret diil ki madem seviye istiyorsun sulu sulu msjlar yazılmasın bende hakaret etmedimki yauw
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ "**pelenin kramponuna kaçan taşın üzerindeki kum tanesi olamazsın**" bu asagilayici bir soz.pele ilah midir ki,bu sekilde konusuyorsun,arkadasi kucuk dusuruyorsun ? **ban ban ban...** :cool:
_FT_9 Orjinal Mesajı Yazan: Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ "pelenin kramponuna kaçan taşın üzerindeki kum tanesi olamazsın" bu asagilayici bir soz.pele ilah midir ki,bu sekilde konusuyorsun,arkadasi kucuk dusuruyorsun ? ban ban ban... :cool: katılıyorum böyle kaba davranmasının cezası bandır
Alper_BJK_dj asıl size bişi dicem ben pelenin oynadığı gibi oyunuyom ama sizi bilmem pele benim büyük büyük büyük büyük büyük büyük amcamın oğlu olur pele benim asıl futbolcum siz tahminimce çok kotu oynuyosunuzdur
Galatasaray_Sk Bu ea da iyice yalancı çıktı 7 eylül oldu hala demo ortalıkta yok.. not: demo hakkında bütün konular kilitlenince(!) buraya yazmak zorunda kaldım düşüncemi...
JaCqueS_1905 Orjinal Mesajı Yazan: Galatasaray_Sk Bu ea da iyice yalancı çıktı 7 eylül oldu hala demo ortalıkta yok.. not: demo hakkında bütün konular kilitlenince(!) buraya yazmak zorunda kaldım düşüncemi... Haklısın bilader yok hala ortalıkta demo
erims91 demo yu beklemeyin artık.full oyunu bekliyom ben.bi şey çıkmaz o demodan.kotayı aştığıma deyimiyecek demo.çünkü bi bakçam full çıkmış.