odekan14 Arkadaşlar videoyu izlerken bir süre üsttekinin mi yoksa alttakinin mi Ali Kırca olduğunu anlayamadım.Anchorman'imizden süt gibi bir vücut şov ve akıllara zarar bir pozisyon ( çökertme )!!! Link bekleyen arkadaşlar boşuna beklemesin aramayla bulamazlar link zaten kırık...
blueeda çıktı çokta güsel sundu valla,mutlu mesut hiçbişe olmamış gibi:) seviom bunun sunduğu haber programını:)
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: blueeda çıktı çokta güsel sundu valla,mutlu mesut hiçbişe olmamış gibi:) seviom bunun sunduğu haber programını:) başına gelen son olay yaramış :D bi degisik gördüm,kasılıyordu ekranda :D
Pentagram_15 Abi senelerdir izlerim gayet normaldi biraz ben tebessümle yüzüne dikkatli baktım büyük ihtimal aynı durum sizler içinde olmuştur. Yoksa sunduğu habere göre duygularını dışavuran biri normalde de.
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: _TaYFo_ İyice Şahan'daki Bülent Binbaş'a benzemeye başladı:) hamdi al bunu burdan:D
Ozan JK Orjinal Mesajı Yazan: fernando_torres_9 Orjinal Mesajı Yazan: _TaYFo_ İyice Şahan'daki Bülent Binbaş'a benzemeye başladı:) hamdi al bunu burdan:D :D:D:D:DBugun bende bi izleyim
_TaYFo_ Orjinal Mesajı Yazan: FreeZinG_BLoW Orjinal Mesajı Yazan: fernando_torres_9 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: _TaYFo_ İyice Şahan'daki Bülent Binbaş'a benzemeye başladı:) hamdi al bunu burdan:D :D:D:D:DBugun bende bi izleyim Hamdi diyen Engin Jurnaldi bir de oğluum diyen var o dediğim Ali Kırcanın benzeri hem de bıyıklı:)
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: _TaYFo_ Orjinal Mesajı Yazan: FreeZinG_BLoW Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: fernando_torres_9 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: _TaYFo_ İyice Şahan'daki Bülent Binbaş'a benzemeye başladı:) hamdi al bunu burdan:D :D:D:D:DBugun bende bi izleyim Hamdi diyen Engin Jurnaldi bir de oğluum diyen var o dediğim Ali Kırcanın benzeri hem de bıyıklı:) ehuehe doğru karıştırdım
cankanft Adamın fantazileri falan bizi ilgilendirmez.Medyada tanınmış birisi diye fantezi yapamayacak mı adam... Ki zaten çekip kendi yayınlamamış videoyu:) Varsın devam etsin...