umit123 Tüm İstekler Buraya Koyulsun Kendisinde o Türkçe Yama olan Arkadaşımız Yamayı Koysun ve Paylaşımlarımız Çok Olsun .
Ballthang fifa 07 de fenerbahçenin,beşiktaşın,galatasarayın ve trabzonsporun kaleci formaları.ayrıca fenerbahçenin 100.yıl formasını yaparsanız sevinirim
FifaMen Orjinal Mesajı Yazan: volkidinho ben başka yama isteğimim belirttim bu alaka Bu yama isteğini belirtmenin yeri yanlış.Arkadaş o konuda ne alaka dedi.Ayrıca bin kere yapıldı o formalar.Fifa 2007 yamalar bölümüne bakıp bulabilirsin.
dancerboy Orjinal Mesajı Yazan: volkidinho ben başka yama isteğimim belirttim bu alaka fıfa yamaları istiyosan fıfa bolumunden dosyalara gelip ordan indirebilirsin ordada bulamassan fıfa bolmune gırıp forumdan istek yapabilirsin bosuna burda fıfa yamaları isteme bulamassın
ademeda selam arkadaşlar,ben pes 6 oyununda kendi yarattıgım takımıma,tuttugum yerel takımın logosunu ilave etmek istiyorum,bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz ?
irreplaceable Orjinal Mesajı Yazan: ademeda selam arkadaşlar,ben pes 6 oyununda kendi yarattıgım takımıma,tuttugum yerel takımın logosunu ilave etmek istiyorum,bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz ? Pes Fan editör programıyla yapabilirsin. PES FAN EDİTÖR İNDİR Kullanabilmen için PC inde java uygulamasının yüklü olması gerekir. İyi oyunlar
TAVINGTON pedal to the metal in Türkiye haritasını arıyorum varsa bilgi verir misiniz?çok yere baktım linkler ölü:(