FifaMen Orjinal Mesajı Yazan: galatasarayli67 yaw sasa iliç çok az değil mi?fifa06 da 86 ydı. bencede düşük,yükseltileceğini tahmin ediyorum
galatasarayli67 bilgisayara format atınca benim fifa 06 gitti.futbolcuların overallerine de bakamıyorum.onun için Galatasaray ın yeni transferi inamoto nun overallını söylermisiniz???
_FT_9 Verdiğin bilgilerb için saol :) ayrıca FIFA da en çok overal 98 dimi yani ben oyuna kendimi yaparsam(ki hep yapmam) herşeyini full yapıyorum ve 98 oluyo saygılarrr :)
Sezo1905 Orjinal Mesajı Yazan: galatasarayli67 bilgisayara format atınca benim fifa 06 gitti.futbolcuların overallerine de bakamıyorum.onun için Galatasaray ın yeni transferi inamoto nun overallını söylermisiniz??? 73..
Vinnie Jones Orjinal Mesajı Yazan: DjKaAaN95 Verdiğin bilgilerb için saol :) ayrıca FIFA da en çok overal 98 dimi yani ben oyuna kendimi yaparsam(ki hep yapmam) herşeyini full yapıyorum ve 98 oluyo saygılarrr :) herşeyi full yaparsan 99 olur.. ama "agression"ı full yapmanı tavsiye etmem.. agresifliği full yapınca çok kart görüyo yaptığın adam =) 50lerde falan tutabilirsin onu.. o zaman da 98 oluyo overall..
_FT_9 Orjinal Mesajı Yazan: Punkreas Orjinal Mesajı Yazan: DjKaAaN95 Verdiğin bilgilerb için saol :) ayrıca FIFA da en çok overal 98 dimi yani ben oyuna kendimi yaparsam(ki hep yapmam) herşeyini full yapıyorum ve 98 oluyo saygılarrr :) herşeyi full yaparsan 99 olur.. ama "agression"ı full yapmanı tavsiye etmem.. agresifliği full yapınca çok kart görüyo yaptığın adam =) 50lerde falan tutabilirsin onu.. o zaman da 98 oluyo overall.. Bilgilendirdiğin için saol