volkiemo YA ARKADALIM BANA TÜRKÇE YAMA YAPMA PROGRAMINI VEREBİLİRMİSİN YADA ADINI SÖYLERMİSİM SİMDİDEN SAOLLL:o :)
S4DR4Z4M arkadaslar evden eve fifa08 oynayabileceğim bir pırogram bilen var mi? isim ve indirebileceğim bir site ismini pylaşırsanız sevinirim? şimdiden tşkrlr
Kokane Evden eve derken yani iki ayri bilgisayarda karsi karsiyami? Ozaman forumda Hamachi konusunu arastir.
Kokane NRG bir Image dosyasi. Nero ile yakabilirsin. Yada Daemon Tools gibi programla mount edip izleyebilirsin.
SanSaLvadoR Orjinal Mesajı Yazan: emreemc Arkadaşlar bakmadım ama pes 08 oyununda video çeken program verirseniz sevinirim. Arkadaşım link veremicem ama programın adını veriyim çok rahat bulursun Gamecam adında bir program.Benimde bir isteğim olacak videoların sesini yükseltmek için bir program varmı ?
_Mokoena_ Arkadaşlar herhangi bir videonun fon sesini kaldırıp müzik ekleyebileceğim bildiğiniz güzel bir program var mı?
Mustang.Q7_ **Arkadaşlar bana Türkçe-İngilizce metin çevirisi yapan bir program söyleyin. Linki özelden atın veya adını filan söyleyin. Ama sözlük değil metin çevirisi yapan. İngilizce ödevi varda:(**
RQuaresma7 Arkadaşlar bana acil olarak "WIDCOMM Bluetooth Software 5.1.0.2800" programı lazım..Bulabilirseniz çok sevinirim.Çok aradım bulamadım.Filefronttaki sanırım çalışmıyor..Şimdiden teşekkürler