mehmedinho50 INSALLAH TRABZONSPOR´um alir bu maci, ve öylede olacak bakin ben bir rum sitesinde ne resim buldum:D onlar da biliyor kaybedeceklerini:
LuNaT1C apoel 1 oldu 2 .dk da bu da fenere benzedi edit:celaleddin müdahelesi sonucunda penaltı kazanan apoel gole çeviremedi outa çıktı oh bee:)
mehmedinho50 oooooooooooooleeeeeeeeeeeeeey arkadaslar TS maalesef yenemedi ama avantaj sagladi cok sükür. ALLAHIM dualarimi eksik etmedi. SAOL YATTARA SAOL TRABZONSPOR su pis rumlari evimizde öyle güzel ütecegizki onlari aglatarak evlerine gönderecez.
Cesc Bende berabere dedim :rolleyes: (Ama maç bittikten sonra :p) Yorum: Fatih Tekke gittikten sonra bu Trabzon adam olmaz...
typhlosion bencede fatihsiz bu takım çok zor.. showda reklam gösterio maç var die atılan goller yapılan hareketleri falan gösterio hep fatih tekke gülmekten öldüm ya :)
The Patriot **Trabzon bu oyunla gruplara kalsa bile bişey yapamaz.Ayrıca dünkü maçta Marcelinho gibi bir oyuncu niye oynamadı anlayamadım.**
Makaay Marcelinho Hertha Berlin ile intertoto kupasında mücadele etmişti bu sebeple trabzonun avrupa macerasında yok...
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Makaay Marcelinho Hertha Berlin ile intertoto kupasında mücadele etmişti bu sebeple trabzonun avrupa macerasında yok... Bundan sonra hiç mi oynamıcak ?
Kokane Beni bildigim kadariyla ya gruplarda yada gruptan cikarsa oyniyabilecek. Heralde gruptan cikarsa.
Makaay Hayır kurallara göre bir takımda avrupa macına cıkmıssa,yeni takımında avrupa maclarına cıkamıyor o sezon...