sdogan19640101 arkadaşlar yeni fifa serimiz hayırlı olur inşallah zevkle ps karşısında oynarız.artık türkiye liğide var bir tek türkçe spiker kaldı geriye onuda bu işten anlayan bir arkadaşımız yapar inşallah diyerek bir kişi ortaya atıcam türkiyede futbol oyun bazında en iyi spiker pes 5 türkçe spiker benim teklifim bu olayı hepimizim onayıyla hasan mustan arkadaşımıza teklif sunmak ne dersiniz arkadaşlar.
W0LF Ben PES'in spikerine şu an PS'de 1 kişinin iyi dediğini görmedim.Geche yaparsa o olur yapmazsa biz aramızdan seçeriz.O kadar mahrum kalmadık saygılar...
Immune Hakkaten Geche'nin fifa 06 için yaptığı spiker yapılmış ve yapılabilecek en iyi spikerdir tüm futbol oyunları arasında..
e.aykut arkadaşlar sdoganada haksızlık yapmayalım bende hasan mustan diyorum iyi spiker demiyorum - leride var ama ben yine yapılacaksa ama hasan mustan diyorum ama gechede süper harika bi spiker ama 06 nın taraftar türkçe yaması pes 5 de daha iyiydi bu sene saygılarla
samsunlugenc55 merhaba gencler türk spıker yapsanız ıyı olur zevklı olur ama pes5 dekı gıbı değil yada bırısı söyleye bılırmı sagolun tsk bye
FifaMen Orjinal Mesajı Yazan: furkan_1991 merhaba gencler türk spıker yapsanız ıyı olur zevklı olur ama pes5 dekı gıbı değil yada bırısı söyleye bılırmı sagolun tsk bye :) :D ehhehehehehe sanada bye...
samsunlugenc55 HEHE SU IPNELER HIC TÜRK LIGI YAPMIYORLAR JA BIZ YAPAK SUNU EN IYISINI 2.ıdaa lıg türk speaker bunlar nasıl yapınıyor lütfen cevap beklıyom kıb
B.J.K. EVET BENDE hasan mustan SESİNİ ÇOK BEĞENDİM SİZE YENİN EDERİMKİ FIFA 06 YA TÜRKÇE SPİKER ÇIKTIĞINI DUYUNCA ÇOK SEVİNDİM AMA TAKİ BU SEVİNCİM TÜRKÇE SPİKER YAMAYI KURANA KADAR SÜRDÜ. TAM ANLAMIYLA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM BİR PES 5 BAKTIM BİR FIFAYA ŞAŞTIM KALDIM ARASINDAKİ TÜRKÇE SPİKERLER ARASINDA DAĞLAR KADAR FARK VAR FIFA 06 DAKİ SPİKER KONUŞMAYI BİLMİYODU YANİ O KADAR KICIK SEESİ VARDI HİÇ KİMSE KUSRA BAKAMSIN. EN İYİ PES 5 SİPKERİ
fardal ya bence kimin yapacağı değilde nasıl yapılacağı önemli biraz oyunun ruhunu aşılaması ,heyecanlandırması lazım
fifastar Orjinal Mesajı Yazan: RoNaLDo7_17 Hakkaten Geche'nin fifa 06 için yaptığı spiker yapılmış ve yapılabilecek en iyi spikerdir tüm futbol oyunları arasında.. bencede geche en iyi spiker
FLoRaSaN Orjinal Mesajı Yazan: fardal ya bence kimin yapacağı değilde nasıl yapılacağı önemli biraz oyunun ruhunu aşılaması ,heyecanlandırması lazım heyecan ? o zaman ing. spiker oyna.mükemmel..
gbaran Arkadaşlar ben bi fifa cı olarak geche yaptıkların için ellerine sağlık fakat bende pes 5 in spikerinden yanayım manyak luyo o spikerle...