essmt Punkreas çok güzel yapmış ama bobo,i.toraman,ümit karan olmamış onun yerine ricardinho(delgado),alex(appiah,kezman),iliç(arda) olabilir
Wâ¥Иè ЯỖỖИę¥ Orjinal Mesajı Yazan: c o n q u e r o r walla hepsi çok hoş ama necatili bence daha gsl gerçi necatili herşey gsl ahaaha:Dbence bobo,ibrahim ve umit'in oldugu cok guzel.
Vinnie Jones siz isteyin kendi fotoğrafınızı koyayım cover'a :p şaka bi yana, büyük fotoğraf bulmakta zorluk çekiyorum.. bulduklarımın hepsi küçük fotoğraflar.. büyültünce de netlik bozuluyo güzel olmuyo.. elinizde istediğiniz futbolcuların, stadların büyük fotoğrafları varsa onlarla da bikaç kapak yapabilirim =)
bjklioguzhan arkadaşalar ortada delgado, yanında kezman,öbür taraftada hakan şükür olursa iyi olur.yapanlara duyrulurr
[silindi] dimi ama delgado geleli bikaç hafta oldu barcelona da oynicak adam oldu. kezman veya hakan şükür le onun kariyerini karşılaştırabiliyorsan helal olsun :) ama bence yinede o kapakta 'Barbi Hasan' olmalı
essmt Orjinal Mesajı Yazan: Punkreas siz isteyin kendi fotoğrafınızı koyayım cover'a :p şaka bi yana, büyük fotoğraf bulmakta zorluk çekiyorum.. bulduklarımın hepsi küçük fotoğraflar.. büyültünce de netlik bozuluyo güzel olmuyo.. elinizde istediğiniz futbolcuların, stadların büyük fotoğrafları varsa onlarla da bikaç kapak yapabilirim =) Evet haklısın ben aradım fakat Delgado'nun BJK'deki boy olarak bir resmini bulamadım