FATİH, HÜSEYİN'İ İSTİYOR !..
Rusya Birinci Lig takımlarından Zenit'e transfer olan ve ilk maçında takımını galibiyete taşıyan golü atan milli futbolcu Fatih Tekke, Trabzonspor'dan takım arkadaşı Hüseyin Cimşir'in Zenit'e transfer olmasını çok istediğini söyledi..

Rusya'nın en büyük spor gazetelerinden biri olan Sovietskiy Sport gazetesi, Fatih'in dün Şinnik takımına karşı oynadığı maçtaki performansına ve özel demecine yer verdi.
Haberde, Tekke'nin basın tanıtımında Zenit'i Rusya şampiyonu yapmayı ve 61 gol atmayı vadettiği belirtilerek, Tekke'nin maçtan sonra atacağı gol sayısının 60'a indiğine dikkat çekildi
-''HÜSEYİN'İN GELMESİ BENİ MUTLU EDER''-
Zenit taraftarlarını öven Fatih, ''Petrovskiy Stadı'ndaki taraftarlar süperdi. Türkiye'deki taraftarları andırıyorlar, ancak aralarındaki temel fark, bizim taraftarlar maç öncesinde, Rus taraftarlar ise tüm maç boyunca desteklerini sergiliyorlar'' dedi.
Zenit'in Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz ile ilgilendiği yolundaki haberlerin hatırlatılması üzerine golcü oyuncu, ''Böyle bir şey duymadım, ancak Hüseyin Cimşir'in gelmesini çok isterim. Ben gittikten sonra takım kaptanı Hüseyin oldu. Eğer o Zenit'e gelirse çok mutlu olurum'' diye konuştu.
St. Petersburg'da yayınlanan Nevasport gazetesi de Tekke'nin ilk maçından itibaren takımına zafer kazandırmaya başladığı belirtilerek, ''Tekke kendisine 61 numaralı forma verildiğinde, Zenit için 2 yılda 61 gol atacağı vaadinde bulunmuştu. İyi bir tempoyla başladı'' ifadelerine yer verildi.
Rus Kommersant gazetesinde yer alan haberde ise Tekke'nin ilk maçında takımına fazladan 2 puan kazandırdığı vurgulandı.
Komsomolskaya Pravda gazetesi de ''Tekke'nin alınması Zenit'e zafer kazandırdı'' başlıklı haberinde futbolcunun iyi performansına değinilirken Fatih Tekke'nin en iyi bombacı forvet olduğunu yazdı.