arkadaslar merhaba,
"eskilerden" bir fifa sevdalisi olarak :) ozellikle forma yapimiyla ilgilenen genc arkadaslara birkac sorum olacak, forumlarda bu sorular daha once sorulmus olabilir mi diye dolastim ancak goremedim. umarim ikinci baski olmaz :)
soru 1) Kit Raptor (2GK) programina bir guzellik yaparak; ve creation center 06'yi kullanmaksizin; "her" takimin 3rd, Gk ve Training kitlerini acmak mumkun mudur? eger mumkunse, bunu yapan program nedir, nereden bulunur?
soru 2) Fenerbahce home ya da Bayern Munchen home formalarinda gordugumuz uzere; oyuncunun isminin sirt numarasinin "altinda" yer almasini engelleyip, normal bir sekilde numaranin uzerine yer almasini saglayacak (yine creation center 06 haricinde) bir yama, vb var midir?
soru 3) Formalardaki sirt numaralarinin rengini, fontunu, vb...sini (tamam, son kez soyluyorum, creation center 06 disinda) degistirebilen bir program mevcut mudur?
son olarak, "creation center'la ne derdin var be adam, kullansana iste guzel guzel" diye soracak arkadaslari bilgilendirmek acisindan belirteyim ki; cc06'da data import ozelligi olmamasi ve benim her gun oyundaki transferleri, vb...yi guncelliyor olmam nedeniyle bu programi kullanmiyorum.
yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkur ediyor; Wedo'ya da formalarini yapmaya devam etmesi icin bir kez daha ricada bulunuyorum burdan :)