arkadaşlar internette zekeriya beyazla ilgili yapılan yorumlardan bir kısmı :)
-Doktorlar sağlığınız için üç beyazdan uzaktan durun diyor 1.tuz 2.şeker 3.zekeriya
-Bu kadarrr, saçmalığın saçmalayanın olduğu bir alanda oda bulunsunrenkli oluyor.
-Kırooooooooooo mu desem şaşkın ördek mi desem
-O adam şey gibi duruyor.... Hani çizgi filmlerde olur ya birisi akvaryuma filan düşer ya da küçük bir şişenin içine. İçi su dolu, kafasına dar gelen bir şişeden bakıyormuş gibi duruyor .
-ceylan gözlü, süper fikirleri olan çok ton ton bir kişilik....
-Nazar değdi sana.. başka açıklaması yok.... hemen bi kan akıtalım,kurban keselim tavuk bulup geliyorum..bi dakka hocam.
-bir cevizkabuğu programi, konuk zekeriya beyaz
zb: şimdi, sayin cevizkabugu.
hc: cevizoğlu efendim
-Adam bazen geyik meyik,şovmen falan ama arada sırada doğru söylüyo... günahını almayın.
-Oruç'un başka türlü de açılacağını öğretti bize, üstelik pozisyon zenginliği için otel odalarında o kadar film izleme zahmetine bile girdi bizim için.
-türkiye cumhuriyetinin en sağlam komedyenidir. uzun süre izlemek fenalık geçirmenize sebep olabilir dozunda (max10 saniye) ve ciddiye alınmadan izlenirse iyi eğlendirir.. kendisi cem yılmazın y.erdoğanın beyazın ekmeğiyle oynuyor, lütfen hocam insaflı olun yazık cocuklara..
-ocam siz ramazanda demişsinizki öpüşerek oruç açabilirsiniz caizdir demişsiniz peki ben öpüşerek diilde ananı s... oruç açsam olmazmı hocam yanlış anlama ananı severek oruç açsam olmazmı demek istedim he hocam bu arada bi sorum daha var sanalda sex yapmak zinaya giriyomu bizi aydınlatırmısın..
-Manasını itibara alırsak küçük kıyamet alameti, Cismini itibara alırsak büyük kıyamet alameti.
-dayısı ters çevirip şiddetle sevdiği için gözlerinin aktığını söyleyen üniversiteye dek dışardan bitirme sınavlarıyla okuyan, kim ne derse desin; düşünen,gülümsetici adam :
-isin kötüsü; o kendini ciddiye aliyor.
-ZekeriyaBeyazı ben artık bir zamanlar ingiliz casusları olan LAWRENCElerden farklı bulmuyorum..Bu adam bize dini öğretmeyi bırakın bizi harbi sapıttırır..Yaw canııım misgibi su, hurma warken ben niye gidip başka şeylerle!
-döngel kârhanesi(!) nde rol almış. neyi oynadı acaba.
-hani böle koltuğa falan oturtuyolarya programlarda, ayakları yere değmiyo ve çok komik oluyo...çarpılırım diye gülemiorumda
-baligida kurban olarak kesebilirsiniz esprisi ile dilimize yerlesen dünyalar tatlisi bir insan :))