Okudum pek bişey anlamadım. Türkçe'ye çevirmeye karar verdim: :D (yine bir Proçeviri 1.9 harikası):
Bazı yüksek-kazanma ve mizaçtan gelen sürücülerin yakında olunan lüzumsuzu Volkswagen'in sadece onun çok gizlide örtüsü kaldırılmış testin izlediği Ehra Lessleini olduğu teknolojinin olduğu 'Kendinden-sürme'in olduğu performansın olduğu yükseğin varanının olduğu teşekkürler yapabildiği yarış.
Global sanayi olan arabanın, için sürücüsüz araba on yıllar yavaş-hareket ettirme deney yapmakta olmasına rağmen, o kadar eğlendirenden daha çok az miktarın bir hile asla, halka yollar geniş ölçüde kullanılamadığı genellikle olarak kabul edilen oldu.
Ne kadar da VW yüksek hızlısı oysa, en az otomatik, (İddialara göre) çarpılamaz araba olan yarış, katıca için devirler bir 160mph'in olduğu -Ve onun güncel erkenide onun, kendi etrafında yollar daha hızlısı ve tutarlı bir şekilde ustadan daha çok sürücüleri ilerletebildiği gelişmenin olduğu durumu düzelttiği. Mühendisler, bir göreceli olarak Volkswagen'in, arabayı grupladığı alçakgönüllü seçti-dir, 200bhp, -Onların testbedinin yaptığı gibi, ama 200mph-artı aynıdan Audis, Lamborghinis, ailenin, sözdeyle beraber gelecek olan teknolojinin olduğu kendinden-sürme olabildiği VW'in olduğu Bentleys ve Bugattis. 531 seçkin tabakanın+ takım, bana Almanya'yı söylediği VW'in bir üyesinin olduğu 'Biz değiştirdiğimiz andan itibaren, ve sistemin olduğu perfected olduğu andan itibaren, muhtemelen iki yıl şimdi, herhangi bire onun, en yavaşı veya en hızlısı dünyanın olduğu araba olup olmadığında vasıta uyulabilirdi'. 'En azından teori, eğer bir araba, yetenekliyse, de, 500 mph, ama bir sürücü yapılmaz, veya yeteri kadar hızın olduğu bu kadarda makine bu kadar tutmak için yetenekli, bizim yeni teknoloji yapabilirdi. Ve bağlı kendisinden onun, teknik başarısızlıkları geliştirmediği fiziğin, ve bir üzerine almanın olduğu yasalar olduğu, gelinen yol yapamaz. ' GTI golf oynar