LENNOX Arkadaslar, gunduz tv'i aciyorum yarisma programi, aksam tv'i aciyorum gene heryerde yarisma programlari, tvde hicbisey kalmadi, tv'i kumarhaneye cevirdiler, bilmiyom bu sorun turkiyede varmi ? yoksa sadece avrupayami boyle yapiyolar ?
TaYTaNiK o daha iyi biz sabah tv yi açıyoruz kadın programları (bide üstüne meriç ) akşamda saçma magazin programları :)
cracks Orjinal Mesajı Yazan: TaYTaNiK o daha iyi biz sabah tv yi açıyoruz kadın programları (bide üstüne meriç ) akşamda saçma magazin programları :) :)
LENNOX asil magazin programlari daha iyi, gari kiz goruyoz en azindan.... turkiyenin avrupa kanalarini demek istiyom ha arkadaslar...
Kokane Orjinal Mesajı Yazan: LENNOX asil magazin programlari daha iyi, gari kiz goruyoz en azindan.... turkiyenin avrupa kanalarini demek istiyom ha arkadaslar... :D Vallaha haklisin. Dün bende kanal kanal gezdim, hep yarisma. FB TV'de bile. Asil orayi arayanlar salak. Kac kere gazetede okudum, kazanipta ödülü alamayanlar varmis. Bide fatura kayiyo tabi düsürene kadar. Cogunluktada türkcesi bozuk olanlari koyuyorlar. Tabi avrupa reklamlari ayri bi dert... Samanyolu'ndaki seyleri izliye izliye hoca olcaz :D