**Konyaspor'da yeni kaptan El Saka..**
Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Yasin'in talebi üzerine takım kaptanlığının El Saka'ya geçtiğini söyledi..
Sağlam, Konyaspor Mehmet Lav Tesislerinde, oyuncuları Yasin, El Saka, Erhan Albayrak ve Batista ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, temel amaçlarının iyi oynayan bir takım oluşturmak olduğunu söyledi.
Takımın yüzde 100 sezona hazır olamadığını, ancak iyi işler yapabilecek duruma geldiklerini anlatan Sağlam, ''Bazı oyuncularla yollarımızı ayırdık, bazılarıyla yola devam ediyoruz. Takımda oyuncular arasında uyum sorunu yaşamıyoruz'' dedi.
Sağlam, kaptan Yasin'in talebi üzerine takım kaptanlığının El Saka'ya geçtiğini dile getirerek, ''Yasin bu sezon daha yüksek bir performans gösterebilmesi için takım kaptanlığını bırakma talebini bana iletti. Belli bir süre bekleyip, Yasin'in söylediklerini antrenmanlarda gözlemledim. Daha sonra da kaptanlığı El Saka'ya verdim'' dedi.
Sakaryaspor hazırlıkları
Öte yandan Konyaspor, Süper Lig'in ilk haftasında kendi sahasında oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladı.
Tatlıcak M.Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde yapılan antrenmanda, yeşil-beyazlı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla çalışma yaptı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmana tedavisi için Almanya'da bulunan Volkan Çekiç katılmadı. Denenmek üzere Brezilya'dan getirilen Luciano Da Silva da antrenmana çıkarken, Joao Batista takımdan ayrı düz koşu yaptı.