Gökhan Mükemmel Bir Amatör Çalışma Daha.. Sen Benimsin Hayal Gözlüm Şu Yarınlar İkimizin Sensiz Olmak Asla Olmaz Ben Senden Hiç Ayrılamam Ki Download
ŞANLI_ Noluo yaa herkes yaslara bürünmüş,Nese bakaım bi :) edit: sözler iide ses benim sevdiğim tip diil ben genellkle çok gülerken bu şarkıları dinliorum yaa ama sözler çok fena !!
Ozzy_AFR **Bu şarkının seslerini düğün salonundan falanmı çekmişler :d Bende gülerek dinledim *ama sözlerin hakkını vermek lazım sözleri güzel.*Keşke org dan başka enstürümanlarda kullansaymış böle tam düğün salonu şarkısı gibi :)**
ceren1818 ya gökhan ben bu siteye yenıuye oldum da nasıl dınleyecegım ben bu sarkıyı çok sevıytorum ama bı turlu ındıremedım ya bana bilgi verırsen sevınırım bye
Gökhan Şarkıyı Yeniden Upload Ederim Etmesinede, Arkadaş Bugün Üye Olmuş,Gelip İlk Mesajını Bu Konuya Yazmış :) Düşündürücü :rolleyes: Hayal Gözlüm
bjklee1903 ARKADAŞLAR BU ŞARKI İÇİN UYE OLDUM AMA İNDİREMİYORUM LİNK KIRIK BU ŞARKI PC DE KAYITLI OLAN VARSA BANA MAİL OLARAK ATABİLİRMİ MAİL ADRESİM davutdulundu@hotmail.com atarsınnız sevinirim şimdiden teşekkürler
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: bjklee1903 ARKADAŞLAR BU ŞARKI İÇİN UYE OLDUM AMA İNDİREMİYORUM LİNK KIRIK BU ŞARKI PC DE KAYITLI OLAN VARSA BANA MAİL OLARAK ATABİLİRMİ MAİL ADRESİM davutdulundu@hotmail.com atarsınnız sevinirim şimdiden teşekkürler Ya Bende Merak Ettim Bi Dinliyim Yorum Yazarım:) Edit:Sözlere Bayıldım...