Evet arkadaşlar size şimdi oyundaki bir eğlence modundan bahsedecem, bilenler elbet var bilmeyenler için belki kısa ve öz bir rehber olabilir...
Öncelikle 5000 puanınız olması lazım bunuda kupa veya lig kupası kazanarak yapabilirsiniz tabi devamlı friendly yapıyorsanız ordada kazanılan maç başına belli bir puan geliyor herneyse...
WE shop'ta japonca yazdığı için tam söyleyemeyecem fakat yukardan ilk japonca olandı sanırım ona tıklayın Devekuşu üzerinde futbolcu,Dinazor üzerinde futbolcu ve Penguen kıyafeti içerisinde futbolcu olan seçenekler var. Bunlardan keyfinize göre bir tanesini seçip açtırıyorsunuz.Bunlar oynadığınız maçtaki oyuncuların görüneceği biçim olacak ona göre tercihinizi yapın...
Daha sonra exhibition(friendly, hazırlık maçı) veyahut lig kupa maçlarından birine girerken (yani herhangi bir maçınızda bu tarz bir eğlence modunu kullanabilmeniz için) forma seçimi kısmında "START" tuşuna basıyoruz ve sağ sol ok tuşlarıyla oyuncularımızın hangi modda oynayacağını seçiyoruz(devekuşu,dinazor,penguen) ve oyunumuza başlıyoruz.
Önemli not: Oyuncuların teknik özelliklerini fiziksel özelliklerini bir kenara bırakmanız gerekecek çünkü bunlar bu modda geçerli değil çünkü şutları pasları kafa toplarını ve defansı hep devekuşu,dinazor veya penguen kıyafeti giymiş(kontrolsüz olması normal :O ) oyuncular oynuyor.
Ayrıca Forması tescilli takımlarda bu uygulanamıyor ben Lyonda denemiştim gayet olmuştu...
Umarım işinize yarar kolay gelsin bol eğlenceler :) benim favorim devekuşları bu arada :)