Thor Site de güzel ama ben açılıştaki oyunu severken saçma buldum birden. Attıktan sonra da okun yönü değişebiliyor:D.
ŞANLI_ Yaa nası attın ben mouse ile çevirmeyi başarabildim Kiira sen çözersin şimdi bakıom öle mal gibi ne oldugunu anlayamadım:D
Thor İmlecin ters yönüyle hareket ediyor tıklayınca vuruyorsun sonunda bir hediye çıkıyor ama bakmadım oyunu bitirip siteye girdim sadece:D.
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Kiira İmlecin ters yönüyle hareket ediyor tıklayınca vuruyorsun sonunda bir hediye çıkıyor ama bakmadım oyunu bitirip siteye girdim sadece:D. Haaa buldum nası vurucaımı :D ama iş siteye girdikten sonra ordaki yaşamıda biraz anlat :p :D
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Frostmourne Konu daha 5.mesajda baltalanmış . tebrikler Bizi ( daha dorusu beni ) eleştirmek yerine sen bişiler yazsan olmaz mı ? Hadi biz bi yanlış yapmışız BALTALAMIŞIZ ( yok yaa ! ) sen BALTALAMA bari... :cool:
typhlosion bu site ne anlamadım siteyi göremedimki girdimde girsem içeriğini belki anlardım ama kanat ok var başka bişe yok off saçmaladım
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: SAKA_ONUR bu site ne anlamadım siteyi göremedimki girdimde girsem içeriğini belki anlardım ama kanat ok var başka bişe yok off saçmaladım :) Onu siteyi yüklerken sıkılma die koymuşlar. Biraz bekle site açılıyo ;)