Arkadaşlar 1 haftalık tatilin ardından VERSION 3.0 çalışmaları tekrar başlamıştır. Şimdi defalarca cevaplamama rağmen bazı konulara tekrar açıklık getireyim:
YAMANIN ÇIKIŞ TARİHİ HAKKINDA: Arkadaşlar yamanın Eylül'ün ilk haftası çıkması biraz zor. Ancak Ekim ayınada kalmaz. Tahminen Eylülün 2. yada 3. haftası sizlerle olur...
TRANSFERLER HAKKINDA:Arkadaşlar tüm dünyadaki transferleri olabildiğince oyuna aktarıyorum. Bunu yaparken yararlandığım kaynakları ilk mesajda ayrıntılar bölümünde belirttim. (kaynak önermenize gerek yok...)
OYUNCU GÜÇLERİ HAKKINDA: Arkadaşlar oyuncu güçlerinde bütün sezonu dikkate alıyoruz ve özellikle sizin göremediğiniz özellikleri buna göre ayarlıyoruz. (Bu konuda ki yapıcı eleştirilerinizi dikkate alıyoruz.)
GENÇ YETENEKLER HAKKINDA: Arkadaşlar daha önce belirttim. Tüm dünyadaki gelişmelerle yakından ilgilenmek zor bir iş. Bunun için altyapılara gereken önemi veremiyor olabiliriz. Bunun için ilgilendiğiniz klubün altyapı oyuncularını ad-soyad-doğum tarihi-mevki olarak bana gönderirseniz oyuna aktarabilirim. (Not:Bu konuda talep olmaması durumunda herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır.)
FM 2007 çıkmadan FM 2007 keyfi... Büyük Dönüşüm v3... Az kaldı...
***intern***