Arkadaşlar öncelikle gösterdiğiniz ilgiye ve yamayla ilgili çevirdiğiniz geyiklere(???) teşekkürler...
Bazı konularda birkaç şey söyleyeyim:
TRANSFERLER HAKKINDA
Arkadaşlar bazı eleştiriler çok komik ama yine de olsun. Gravesen konusu tamam onu gözden kaçırmışım. Fener'in Bursaya kiraladığı Brezilyalı ve Kayseri'nin Mendez'i oyunda yok. (Olmayan bir oyuncuyu transfer edemem heralde.)
Diğerlerine gelince evet halil ve hamit kaiserslautern'de, görüyormusun bak nasıl kaçırmışım bu bomba haberi. Zaten Schalke'nin son maçında (9-1'lik) 7.golü atanda Halil değildi.
Evet ya Arsenal sol kanat Denilson'u almıştı. Ben de diyorum neden Arsenal Brezilya 18Yaşaltı takımının kaptanını transfer etti diye haberler çıkıyor. Zaten 29 yaşındaki denilson 18 yaşaltı kaptanı...
Bi de şu bomba haberi duyun Davids Ajax'ta... Zaten son Man Utd maçında Tottenham'da oynayan gözlüklü benim dedemdi...
Neyse şaka bir yana transferde bazı eksiklikler olabilir, ama daha öncede belirttiğim gibi bunlar için fm2007'yi bekleyin..
Son olarak şu takımın transferleri yapıldımı diyen arkadaşlara daha önce defalarca uyarı yaptım, ilgilendiğiniz takımın transferlerini gönderin yapalım diye...
GENÇLER HAKKINDA...
Beyler gerek Türkiye'deki gerekse diğer ülkelerdeki gençleri olabildiğince tarafsız ve tek maçına bakmadan yapmaya çalıştım. Dikkatle oynayanlar sadece can ve arda'nın değişmediğini görebilir...
TÜRKİYE KUPASI HAKKINDA...
Arkadaşlar bu hatayı düzeltemiyoruz. Bir çok yerden yardım almaya çalıştık ama anlamak imkansız. İlk sene süperligdeki takımlar katılamıyor, ikinci sene herşey normale dönüyor. ???
Bonus paketi hakkında...
Sanırım kolaj çalışması olduğundan dolayı kaldırıldı...
OYUNU YÜKLEYEMEYENLER VE SORUN YAŞAYANLAR HAKKINDA...
Arkadaşlar yamayı yüklemeden önce oyununuzun versionunun 6.02 yada 6.03 olmasına dikkat edin.
Yamayı ...../data/db'e yükleyin.
Bu şekilde yapıp sorun yaşadıysanız yamayı masaüstüne çıkartın. .../data/db dosyasının içindeki tüm dosyaları silip, masaüstüne çıkardığınız dosyaları ..../data/db dosyasının içine yapıştırın.
UYARI...
Büyük Dönüşüm serisinin herhangi bir versiyonu üzerine yama yapmak kesinlikle yasaktır!!!
KEYİFLİ OYUNLAR...
***intern***