Neo Arkadaşlar bugün PES 5 forumunda orjinal PES 5 almanın tam zamanı yaz indirimi adlı başlığı gördüm. Aynı siteden fifa ya bakayım dedim o da ne? Fiyat 18 ytl yazıyodu. Online oyun zevkini yaşamak istiyorsanız bence kaçırmayın. Yakın zamanda Türkiye ESL Ladder'ı açılcak bu organizasyona katılmak istiyorsanız orjinal oyun lazım. Acele edin. Oyunun linki burda; http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForSoftware.aspx?work_no=0000000178201
Neo Valla ben bugün sipariş verdim oyunu online oynamak çok farklı. Direct ip gibi değil her maçın bir amacı var Esl de derece yapıyosun.
Neo Evet yalnızca fifa 06 için böyle. Ama bu zamandan sonra çıkan her oyun aşağı yukarı 3 gb boyutlarında. Dvd rom almak zorunlu hale geldi herkes için.
luciano02 Ya arkadaşlar bişey sorucam; bu kampanya bütün D&R mağazalarında da geçerli mi? Eğer öyleyse internetten uğraşmayalım hemen alırız...:D
Neo Valla D&R yakınsa gidip bi bak o zaman. Mağazada farklı internette farklı olucağını sanmıyorum ben şahsen.
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: 3DD Valla D&R yakınsa gidip bi bak o zaman. Mağazada farklı internette farklı olucağını sanmıyorum ben şahsen. Mağazadaki Fİyat İle İnternetteki Fİyat Arasında 4-5 YTL Fark Oynuyor.Online Satışlar Daha Ucuz.:)
W0LF **Ama güvenemiyorum ben internete...EA akıllı tabi,elindeki oyunları elden çıkaracak.1 ay sonra FIFA 07 çıkacak.Yine 30 $ yani 44,4 lira.Ama bizim oralarda D&R olmadığı için 45 lik oyunu 60tan satacaklar ve kimse almayacak :D**
W0LF **Olmaz arkadaş.Bizim milletimiz maddi durumu çok iyi olmadıktan sonra gidip babalarımızın hala "ateri" dediği bilgisayar için 60 lirayı vermez.Biz de biriktirmeyiz...**
David3000 1 ay sonra belli olur arkadaş dediğin gibi herkezin babası almayabilir ama hiçte belli olmaz ama görecez yakında sana katılıyorum ama bakacaz...
phatuphatu fifa 06 yı bu sene öle umutlarla almıştım ki 2 sene kariyer yaptıysam adım c o n q e r o r olmasın