Türk futbolunun en ünlü hakemlerinden Serdar Tatlı yeşil sahalara veda etti!
Sezon öncesi yapılan testlerde sakatlığı nükseden ve bu nedenle durumu herkes tarafından merak edilen Tatlı aslında böyle bir karar alacağını bir kaç gün önce yakın çevresine belli etmişti... Bunun üzerine devreye giren MHK Başkanı Mustafa Çulcu durumu Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a aktardı... Ulusoy kararın çok aceleyle alındığını belirterek Tatlı'dan bir daha düşünmesini istedi. Federasyon Başkanı bununla da yetinmeyip "Gerekirse seni Avrupa'ya gönderip orada tedavi ettirelim" dedi... MHK Başkanı Mustafa Çulcu'nun da benzer tavırlar sergilemesi Tatlı'yı kararından vazgeçirir gibi olmuştu ancak önceki akşam ünlü hakem son kararını verdi... MHK Başkanı Mustafa Çulcu'nun yanına gidip "Herşeye söz geçiriyorum ama bu adalelerime söz geçiremiyorum. Abi ben bırakıyorum" diyen Tatlı yeşil sahalara veda etti...
Tatlı'yla iyi dost olmasının yanı sıra hakem olarak da çok beğenen Mustafa Çulcu bu karardan dolayı son derece üzüldüğünü belirttikten sonra Tattıl'ya, "Sen benim işimi kolaylaştırıyor ve bir çok zor maçı taşıyordun... Şimdi bırakıyorsun, bari altı ay önce bıraksaydın da seni MHK'ye alsaydık" diye şakayla karışık takıldı...
Serdar Tatlı'nın ayrılmasına gerçekten çok üzüldüğünü söyleyen Çulcu, "İyi, hem de çok iyi bir hakemi kaybettiğimiz için üzülüyorum ama onu bırakmayacağız" diye konuştu. Çulcu, Tatlı'ya, MHK'nin bir altı kuruluşu olan Eğitim ve Planlama Dairesi'nde görev verdi. Serdar Tatlı yarından itibaren Gözlemciler seminerine katılacak ve önümüzdeki sezon da Süper Lig Gözlemcisi olarak Türk futboluna hizmet edecek...