ermiss Arkadaşlar Master lig hakkında herşeyi paylaşalım ebnim bir sorum var maçtan sonra serbest antreman yapıorum takıma bir faydası oluomu bunun
Immune Benim bu konuda tek sorum var adamımızı nasıl satılığa çıkarıyoruz :( Bi bunu öğrensem yeter Morientes i bi satamamdım yaw:confused:
Zombie Ali **Valla Benim bildiğime göre takımlar sana teklif yapıyo sadece yada sen onu elinden çıkartıyosun.**
3a kardeş bu kanu buraya açılmaz ki.bu pes5 yamaları için sen bunu keşke pes5 bölümüne açsadın ama zaten taşırlar;)
ermiss bak napıorsun bilionmu sezon ortasında veya sonunda hani transfer dönemi var anlaşmalar var hani eller var böle oraya girip takımıma giriosun ordan adamın üstüne tıklıyosun orda bırak var bide altında bi tane daha seçenek var ona tıklıosun
ermiss ben yaptım galiba benim adam teklifi kabul etmedi gelen teklifi başarısız ded, yani bekklicen teklif gelirse
ermiss arkadaşlar şöle takımın mali durumunu sıkıntıya sokmıcak ii bir orta saha arıorum sol kanat olursa süper olur varmı bildiğiniz adam