Tita'dan Aykut Kocaman'a sitem !..
Ankaraspor'da dün gece kamptan gönderilen Tita, teknik direktör Aykut Kocaman'ın kendisine karşı önyargılı davrandığını iddia etti..
18 Temmuz 2006, 13:13
Advertisement
Kayseri Erciyesspor ile oynanan ve 1-1 berabere tamamlanan hazırlık maçında sadece 25 dakika forma şansı bulduğunu belirten Brezilyalı futbolcu, ''Aykut Kocaman'ın ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Beni 25 dakika oyunda tutarak performansımı nasıl değerlendirdi bilmiyorum. Ankaraspor, önceki sezonlarda bizimle birlikte birçok başarı kazandı'' diye konuştu.
Tita, ''Jaba ve Wederson ile çok iyi arkadaşlık ortamımız vardı. Benim ve Jaba'nın gönderileceği daha önce basında yer almıştı. Umarım diğer arkadaşlarım Ankaraspor'da kalır ve onlar için faydalı olur'' dedi.
-THOMAS'IN TRANSFERİNDE GELİŞME-
Ankaraspor'un, renklerine bağlamak istediği Thomas Zdebel'in transferinde son aşamaya geldiği bildirildi.
Gençlerbirliği'nde 4 sezon forma giyen ve futbol kariyerini Almanya İkinci Ligi takımlarından Bochum'da sürdüren 33 yaşındaki Polonyalı futbolcunun önümüzdeki günlerde Ankara'ya geleceği belirtildi.