T MAC 62 Arkadaslar lutfen Ek$i sozluk e girip Soccercenter yazip bi 4. entry e bakalim :S Yorumsuz..
KalkVeSavas ''forumunun yas ortalamasinin 10 falan olmasindan süphelendigim site. son zamanlarda hakkin rahmetine kavusmus gibi gözüküyor.'' demiş adam. Ve doğruluk payı da var bunda,10 değil ama 13-14 e düştü.
Pentagram_15 İyide o zaman tüm 13 yaş altı üyeleri banlayıp daha yetişkinlere hitap eden bir içerik mi hazırlayalım? Sonuçta oyun sitesi oyunuda en fazla çocuklar ve gençler oynadığına göre pekte bu konudan dert yanmak mantıklı değil. Ha ikinci kısım mı orası yorumsuz.
Venom **Haklı olabilir ama gidip de "13 yaş altındaki üyeleri siteye almıyoruz" gibi çağdışı birşey söylemek yanlış. Sonuçta forumumuzda ahlaki değerleri zedeleyecek bir durum yok. Teknolojinin kullanıcılara ulaşma yaşı düştükçe doğal olarak küçük yaştaki kullanıcılar görülecektir. **
cracks bi kaç sene önce görmüştüm o yorumu 2. bölümüde pek doru bulmuorum o dönem bi duraklama olmuştu fakat şimdi yok
KalkVeSavas Orjinal Mesajı Yazan: cracks bi kaç sene önce görmüştüm o yorumu 2. bölümüde pek doru bulmuorum o dönem bi duraklama olmuştu fakat şimdi yok - - - - - - - - - - - - - > sen derin bir uykudasın .
cracks Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavas Orjinal Mesajı Yazan: cracks bi kaç sene önce görmüştüm o yorumu 2. bölümüde pek doru bulmuorum o dönem bi duraklama olmuştu fakat şimdi yok - - - - - - - - - - - - - > sen derin bir uykudasın . pek msj yazılmadıı doğrudur fakat ziyaretçi sayısında bi azalma olduuğunu gözleyemedim?
..ogalican.. ekşisözlük gerçekten harika bir site her konu hakkında yorum var ve bu yorumları birleştirirsen dönem ödevinin temellerini oluşturabilirsin Türkiyenin en önemli sitesidir ekşisözlük tabi değerini bilenler için herkez alışamaz oraya ;)
KalkVeSavas Orjinal Mesajı Yazan: .Wolf. Bunu KalkVeSavaş yazmış olabilir :D daha fazla üstüme gelme :) yoksa ekşi sözlükte hakkında neler yazarım neler .!!
amateur Entry tarihine dikkat ederseniz 27 Mart 2005 olduğunu görürsünüz. Hatırladığım kadarıyla o dönemde site uzun süreli kapalı kalmıştı bir ara. İkinci kısımda bundan bahsediyor sanırım.
RubenMartin aslında yaş ortalaması doğru fakat gidipte çocuklara üye olamazsın olmaz.. zaten uygulanamazda.. ama zaman zaman açılan topiclerde bu foruma yansıyor.. öyle demeyin onlar forumun gelecek vaadeden üyeleri..
devotee Hmm.. Kasimda 16 olcam.. Ortalamayi yukseltiyorum demek ki =) Bunun yaninda, tek bir basliga takilip kalmayin. Yararli bir site ek$i sozluk.. Ben 3-4 yildir biliyorum orayi. Son 2 senedir site bir gerileme yasadiysa da hala en iyi 2-3 Turk sitesinden biri.