serkan_1905 FM MODİFİER nasıl kullanılıyor arkadaşlar bilen varsa yazsın bu sınırsız yabancı falan olayları please
exiting ya ilk önce oyuhna giriyon kayıtlı oyununu açıyosun.. sora fm modifier i aç ıp load diosun ondan sora boşluk olan kısma -Enter name or Uid here- yazar istediğin futbolcunun adını yazıosun ondan sorane yapmak istiyosan yapapilirsin bu senin hayalgücüne ve vicdanına kalmış :) istersen bi brezilyalıyı türke çevir çok kötü bi oyuncuyu mükemmel yap ne isyersen yapabliyosun
serkan_1905 arkadaşlar tşk ederim cvplar için ama bir örnek gösterebilirimisiniz mesala edinho yu açtık nasıl türk veya ispanyol yapıcaz ben edinho yazıyorum ne bi özellikleri geliyor ne de böyle ülke değiştirme olayları
exiting önce fm de kayıtlı oyunu aç sora editördeki load a tıkla bunları yapmassan neredn bilecek edinho nun yeni özelliklerini sora istediğin gibi deiştir zaten burdan sorası çok kolay
cevik Orjinal Mesajı Yazan: exiting ya ilk önce oyuhna giriyon kayıtlı oyununu açıyosun.. sora fm modifier i aç ıp load diosun ondan sora boşluk olan kısma -Enter name or Uid here- yazar istediğin futbolcunun adını yazıosun ondan sorane yapmak istiyosan yapapilirsin bu senin hayalgücüne ve vicdanına kalmış :) istersen bi brezilyalıyı türke çevir çok kötü bi oyuncuyu mükemmel yap ne isyersen yapabliyosun arkaddasım bu fm modifier tam olarak neresı oluyor. tam bı acıklama yaparsan sevınırım.
Batugol73 arkadaşım bu kadar uğraşmanıza gerek yok mademki hile yapıcaksınız girin editöre oyuncuyu seçin sonra ne yapıyosanız yapın tabi bu kulüpler içinde geçerli sonra save'leyip kapatın editörü yeni oyun kurun bu kadar 2-3 gündür fm modifier arayıp duruyosunuz.Hem böylece o kadar uğraşmamış olursunuz fazla hile yapmayın sadece sakatlığı kapatın bide isterseniz türk takımı seçicekseniz o takımın yabancı oyuncularından 2-3 tane yabancının diğer uyruğunu türk yapıp kontenjan açabilirsiniz fazla aşırıya kaçmadan ama yoksa hiç bi zevki kalmıyo benden demesi.gerçi böylede fazla zevkli olmuyo ama sakatlığı kapatmadığın zamanda oyuncu kalmıyo ya bakıyosun 3 kaleci var bide bakıyosun hepsi sakatlanmış sonra bul kaleci bularbilirsen.neyse çok yazdım yorumlarınızı bekliyorum.
corleonef Arkadaşlar bu editörde(FMM2 Beta 2.2) anlatıldığı gibi yapıyorum herşeyi "save" dedikten sonra,hata (error occurs on saving (ID:503) Incorrect format or address when save personality data) veriyor! Arkadaşlar lütfen yardım edin!!!