ibrahim1905 Arkadaşlar bana göre en ii online managerlik oyunu maç motoru var hemde maçı gösterio maçı izlemek için para verrmenize gerek yok (yani HTde managerzone daki paralı özellikler) Eğer kayıt olmak istiyorsanız www.sokker.org
Dark_Blue Arkadaşım Bi kere konuyu iki kere açmışsın.....Bu 1 birde Ht de hangi özellik paralı söyler misin?
SuperBamm Sokker şu an içinde online menajerlik oyunları arasında sorunsuzluk bakımından en iyisi.. Ht de bu kadar sorun varken hala db ile uğraşılıyorken cumartesi gününü pazartesi günü sandıran bir oyunu oynamak anlamsız artık. Ht de bunlar varken ben ht ye sadece 2 kere giriyorum haftada. Sokker ise bilgisayarım açık olduğu her an açık.
IAdam Orjinal Mesajı Yazan: SuperBamm Sokker şu an içinde online menajerlik oyunları arasında sorunsuzluk bakımından en iyisi.. Ht de bu kadar sorun varken hala db ile uğraşılıyorken cumartesi gününü pazartesi günü sandıran bir oyunu oynamak anlamsız artık. Ht de bunlar varken ben ht ye sadece 2 kere giriyorum haftada. Sokker ise bilgisayarım açık olduğu her an açık. yürü be kim tutar seni forza sokker
Dark_Blue Orjinal Mesajı Yazan: SuperBamm Sokker şu an içinde online menajerlik oyunları arasında sorunsuzluk bakımından en iyisi.. Ht de bu kadar sorun varken hala db ile uğraşılıyorken cumartesi gününü pazartesi günü sandıran bir oyunu oynamak anlamsız artık. Ht de bunlar varken ben ht ye sadece 2 kere giriyorum haftada. Sokker ise bilgisayarım açık olduğu her an açık. Evet Bende HT den soğudum(Bem senin kadar değil oğuz ama):) Ht de haftada 1 kapatma oluyo:mad: Bende sokker a kayıt oldum bakalım takım gelsinde...