hagilord Juventus,Fiorentina,Lazio 2. lige düştüler ve bu takımlar lige -9,-7 gibi puanlarla başlıycaklar.Ayrıca Milan avrupa kupalarına katılamıycak ve sezona -15 puanla başlıycak.FM 2007 için sabırsızlanıyorum.
hagilord işte işin zevkli yanıda bu büyük ihtimalle Juventuslu oyuncuların çoğu başka takımlar gitcek
Pentagram_15 Arkadaşlar bu ilk defa olmuyor puan silinme sistemide, lig düşürülme sistemide Fiorentina ile oyuna aktarıldı. Yani puanı silinenler puanı silik başlayacaklar oyuna, lig düşenler ve şampiyonluklarda yapılan düzenlemelerde aynen aktarılacak. %100 hiç sapma olmaksızın tüm yaptırımların oyuna eksiksiz aktarılacağından Fiorentina örneğinden dolayı eminim. Tek bir endişeniz olmasın.
Makaay Evet puan silinme olayı geçtiğimiz dönemlerde West Bormwich Albion içinde uygulanmıstı.Eksi 3 puanla baslamıslardı lige fm de...
Pentagram_15 Editorun sunduğu limitler ortada, oyunu yeniden programlama gibi bir lüksümüzde yok ne yazık ki.
exiting olsa güzel olurdu ama tabi oyuncuların durumlarına da bakmak lazımdı ... zaten onlar belli olana kadar fm2007 çıkar dii mi?
BlacK_HawKs Bence Bu Olay Oyunun Geç Çıkmasına Neden Olucak.Çünkü Fm Kurucuları Beklicek Yıldızlar Hangi Takıma Gidecek Die
Makaay oyun zaten yılbasına dogru cıkacak.transfer dönemi bittikten sonra oldugu için gecikme söz konusu degil
fenerlee_81 bence italya ligi mükemmel olcak.. ben direkt milanı alcam.. normalde milanla sampiyon olmak kolay oluodu bende gücsüz takımlar alıodum simdi alcam milanı 15 puan geriden baslıcam sampiyon yapmaya calismak acaip zewkli olcak.. su italyanlara helal olsun fm ye de zewk getirdiler
Eagle_Claw Normalde fm italya ligindeki iyi takımları çok iyi yapıyordu bakalım bu sene ne olacak yine güçlü olacak mı oyuncular italya ligne gitmek istiyecekler mi?(şikeden etkilenecek mi acaba oyuncular yani su an juventusa milana **iyi** oyuncuların gelmek isteyeceğini zanetmiyorum)
MoonLord Ben de Juveyi destekliyordum ama FM serisinde hep durumu kötü takımları alıp geliştiriyordum şimdi Juveyi kasarım artık :D Bence ligden düşen takımlara ilk başta kimse gelmez Seria B'desin diye ama A'ya çıkınca sanırım gelirler