arkadaslar size 28- 32 arasinda nasil atacaginizi anlatarak baslayayim..
ilk olarak topa sert vuran bir oyuncu getiriyorsunuz topun basina misal totti, riise , gerard
burada bakacaginiz ikinci ozellik shot accoury. bu iki ozelligi yuksek oyuncunuzu topun basina getirin ve barajin ustunden 90a dogdu cevirin sutun gitcegi yeri..
simdi suta basmaya geldi sira, ilk olarak yon isini hallettikten sonra ileri tusuna basin( yon tuslarindan yukari dogru yani) sonra ortayi gecmeyecek kadar doldurun oyuncu hareketlenmedn ikinci defa basarak ortayi az bisey gecirin. oyuncu topa hareketlenince ise sut tusundan elinizi cekip ucgene ( ara pasi tusu ) basin. psikopat goller atarsiniz bu dedigimle. ucgun tusu sutu daha sert atmasini sagliyor( winning eleven 8de R1 tusu yapiyordu.)
18-20 metre arasindan ise teknik bir vurus veya sert bir vurus tercih edilebilir. ben genellikle sert vuruyorum burada sert vuruslari biraz degisik atiyorum. sert ve falsolu vuran bir oyuncu seciyorum ( ornegin carlos) barajin ustunden atmiyorum kalecinin tuttugu koseye dogru ayaginin disiyla falso verilecek sekilde basiyorum suta aynen sert vurmasi icin ucgen tusunuda kullaniyorum(falso verdiginiz icin ileri tusunu kullanmak zor oluyor.) burda vurdugunuz oyuncu o kadar onemli degil isin teknigini kapmalisiniz. ornegin crespoyla bile 2 gol attim bu tarz vuruslarla(1 mac icinde). cresponun sut sertligi 84 shot accuarysi 94.
20-28 arsindan pek atamadigim icin yorum yazmayacagim ama genellikle buralardan teknik adamlar cok iyi vuruyor (eski oyunlardan tecrubelerim) ornegin pirlo veya beckhamla cok guzel goller olabiliyor.
herkese kolay gelsin