Tigana,
Beşiktaş teknik direktörü Jean Tigana, yönetime, transfer edilecek son yabancı futbolcu için aceleci davranmayacağını belirtti.
Tigana,
Lauren Robert'i Fransa kampına çağıran ancak tecrübeli oyuncunun uzun zamandır antrenman yapmamaş olması yüzünden geri göndermek zorunda kalan Tigana'nın, sol kanat yerine başka bir mevkiye de transfer yapabileceğini söylediği belirtildi.
Takımın Fransa'dan ayrılmasından önce kamp yapılan otelde 2. başkan Murat Aksu ve genel sekreter Kenan Öner ile bir toplantı yapan Fransız çalıştırıcı, "Robert'in yetenekli olduğunu biliyorum ancak çok idmansız bize zaman kaybı olurdu. En iyisi acele etmeyelim. Çünkü bütün transferlerimizi yaptık, îş bir oyuncuya kalsın. Üstelik Ailton sorununu da henüz çözmüş değiliz" diye konuştu
Tigana'nın görüşmede, G.Saray ve F.Bahçe'nin henüz tek yabancı transferi bile yapamadığına değinerek, "Biz onlardan bir adım öndeyiz. Öncelikli olarak hedeflediğimiz transferler zaten Fransa kampına katıldı. Sol kanat için ise aceleci davranmak istemiyorum. Elimizde İbrahim Üzülmez, Mehmet Sedef, İbrahim Akın ve Le Mans maçında savunmada oynamasına rağmen ileriye çok iyi çıkışlar yapan Baki Mercimek gibi futbolcular var. Gerekirse lig başlayana kadar bekleriz. Belki de sol kanat için değil başka bir bölgeye takviye yaparız" dediği öğrenildi.