Orjinal Mesajı Yazan: MaxMarty
öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım.
Bugün maç yapacak birilerini ararken GREEN_VORTEX nickinde biri geldi benim infomda favourite team kısmında Turkey yazısını görmüş olacakki hemen Yunan milli takımını seçti banada Türkiyeyi seçte Yunan vs Turkey olsun dedi bende eywallah seçtim kadroyu düzenleyecem bu başladı "sen öldün" falan demeye bende dedim "dostluk kazansın" sabır çektim bu fuck turks falan yazdı asabımı bozdu dedim bak ben barışçı bir insanım senden hoşlanmadım" o da alaycı bir tavırla "ağlayacam" gibisinden bir yazı yazdı, hyr oyuna yeni başlamış biri olmasam eline vermek isterdim ben bi maçta 5-6 gol yiyen bir şahsiyet olduğum için oynamak istemedim zaten adamda sinirimi bozdu. Siz sayın üstatlarımdan ricam bu adamı bulursanız affetmeyin.
Saygılarımla.
Benim başıma pes4'ü online oynarken buna benzer bir olay vardı.Rum vatandaşın biri maçın başında "seni ağlatırsam kusura bakma" demiş.Bende maç oynanmadan kesin karar verme demiştim.:D
Maç sonucu:
İlk devre:Gs0-Olimpiacos:1
İkinci Devre:Gs2-Olimpiacos:1
Maçtan sonra tek sözüm seni ağlattığım için kusura bakma.Ben Türk'üm ağlamayı pek sevmem demiştim. Anında ortamı terk etmişti.. :)
İtle it olmaya değmez.Aslına bakarsan kabahat sende küfürlü mesajları yazdığı an senin gibi haysiyetsizlerle işim yok deyip kapatacaktın maçı.. :)