arkadaslar bu sadece bir kismi programdan bende full kismi var yani 6 dakikalik, ama gerisinde neler oluyo hep beraber seyredelim...
sonra seyircilerden biri mikrofonu aliyoo veee... olan oluyo....:D:D:D
kesin bakin eminimki olmekten kirilacaksiniz :D
yalniz alt yazi falan yok ne konustuklarin ama herkez anliyacaktir neler oldugunu...
adam basta ve son kisimlarda konusuyo ben size yaziyim: '17 sene once boumarang diye bi programiz vardi, bu programda cok ciddi konular konusulurdu vede cok acik halka karsi, yani insanlarin fiziksel problemleri veya seks yasaminda kotu gidenler yani kisacasi cok ciddi icerikli bi programdi, burda doktor bir kadini ameliyat ederken sirtini sakat birakmis, ve yanindaki adamida ses tellerini bozmus ama adam konusmaya baslarken ben kendimi tutamadim cok komigime gitti kendi kendime icimden diyodum 'burda gulemezsin kesinlikle olmaz' diye ama nafile.., bu olaydan sonra televizyon hayatim bitti ve bidaha televizyona cikmam yasaklandi, ayni gunde o programda beni genel mudur ve orda calisanlar beni aniden basti programin perde arkasinda, ve programdan sonrada aniden kovdular beni...
simdide adam 'boumarang' adli bi radyo'da calisiyo :D:D
http://rapidshare.de/files/24964312/boemerang-1.wmv.html