MacTavish Arkadaşlar ben 6.0.3 ü yükledim sonrada BÜYÜK dönüşüm v1 i yükledim deamon tools ta da oyun takılıydı zaten bu hatayı verdi..
gulsum oyle cıktımı 2-3 kere dene acılıo tabi vırtual cd hıdden yukluyse bende yuklu ole hata verio ama 2-3 kerenin sonunda acılıo:)
partner fm nin exe dosyasına sag tıkla özellikler uyumluluk oradakini tickle açılan yerde WİNDOWS NT 4.0 ı seç uygula de çık daha sonra deamon tools ile cd yi tak gir rahat rahat oyna ok
Pentagram_15 Direk 6.0.3 kurmadan kaynaklanmaz bu senin oyununda sorun var büyük ihtimal skin dosyaların bozulmuş. Bence sen oyunu tamamen sil, oyunun yüklü olduğu dizinde kalırsa dosyalarıda sil ve tekrar yükleyip üzerinde 6.0.3 kur.
MacTavish Oyunu heP D: sürücüsüne kuruyodum c ye kurdum oldu ve intern in yaptığı büyük dönüşüm le oynuyorum...
fifaslan07 Orjinal Mesajı Yazan: partner fm nin exe dosyasına sag tıkla özellikler uyumluluk oradakini tickle açılan yerde WİNDOWS NT 4.0 ı seç uygula de çık daha sonra deamon tools ile cd yi tak gir rahat rahat oyna ok kardes valla cok saol nette o kdr 6.0.3 crack aradım bulamadım grci fm 2007 cıkcak yakında :)