XII beyler oyunda herşey iyi güzelde korner kullanırken bütün hepsi boşa gidiyor.yani isabetsiz olyor.Bunun tekniği nedir?? bi yardım edin..
lazko_caner koner kulanırken hem yukarı dogru basılı tut hemde ne tarafa dogru faso vereceksen o yonede basılı tut ve orta güçünü yarısına kadar yada daha yukarıya kadar getir o zaman orta daha sert ve isabetli oluyo bunları free kick atarkende yaparsanız daha etkili free kick kulanmış olursunuz.
Canerdude ben de ön direğe kesiyorum. bi de penaltı noktasına kesmek için L2 ye basılıyo ama ben çok kullanmıyom.
Hibrahim bence hepsi sans! ben hep kornerden gol atarım bende buna sans demem çünku ben sanslıyım iyi oyunlar!!!!!!....
_TaYLaN_ kontra atak yaparken korner olunca 3 futbolcu oluyo ceza sahasinda o zaman hemen adamina at cogunlukla gol olur.
Canerdude Arkadaşlar kusura bakmayın yalnış bi bilgi vermişim. penaltı nok. kesmek için R2 ye basılıyodu L2 ye diil:( ... Orjinal Mesajı Yazan: Hibrahim nasılsınız ??????????????:confused:
96 taktiğini biliyorum I_________I________I varya ortadakine gelene kadar orta tuşuna bas.elini çekince şut tuşuna bas. orta kafa gol oluo