Gökhan SCN WC 06 Music Exporter Bu Program Sayesinde World Cup 06 Oyununuzdaki Oyun İçi Müzikleri Oyundan Export Ederek Bilgisayarınızda Dİnleme Şansınız Olacaktır. Program Dosyaları Çok Büyük Boyutlarda Export Ettiği İçin Oyunun Kurulu Olduğu Dizinde 1.5 GB Boyutunda Boş Alan Olması Gerekiyor. İyi Dinlemeler. SCN WC 06 Music Exporter
LuNaT1C çok sağol gökhan abi valla bravo.süper bir çalışma tşkler.hep böle devam et:p abi yükledim şimdi süper oldu valla çok sağol.
Blackchap Ben tam olarak nereye kaydedeceğimi anlamadım. Benim WC (D)'nin hemen içinde de. Direk FIFAWC06'nın içine attım. Sonra içindeki dosyaya tıklayarak açmayı denedim ama nafile :( hiçbişey olmuyo
aLpO_1905 Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň™ SCN WC 06 Music Exporter Bu Program Sayesinde World Cup 06 Oyununuzdaki Oyun İçi Müzikleri Oyundan Export Ederek Bilgisayarınızda Dİnleme Şansınız Olacaktır. Program Dosyaları Çok Büyük Boyutlarda Export Ettiği İçin Oyunun Kurulu Olduğu Dizinde 1.5 GB Boyutunda Boş Alan Olması Gerekiyor. İyi Dinlemeler. SCN WC 06 Music Exporter Eyw abijim müthiş olmuş hakkaten.Direk mas que nada'yı exportladım.çok makbule geçti :)